سلام
من یه کامپیوتر اداری می خوام تا ۱۰ میلیون
بیشتر کارامون هم ویدئو کنفران و کار با آفیس هست
لطفا کمک کنید بهم
فقط کیس خالی می خوام
بدون مانیتور و کیبورد و....
لطفا از ۷ تومن تا ۱۰ تومن
چند مدل بهم معرفی کنین
ممنون میشم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه کامپیوتر اداری می خوام تا ۱۰ میلیون
بیشتر کارامون هم ویدئو کنفران و کار با آفیس هست
لطفا کمک کنید بهم
فقط کیس خالی می خوام
بدون مانیتور و کیبورد و....
لطفا از ۷ تومن تا ۱۰ تومن
چند مدل بهم معرفی کنین
ممنون میشم
|
|
سلام ارزونترین کانفیگی که بشه بست رو براتون مینویسم فقط باید قیمت رو در بیارید چون قیمت ها لحظه ای در حال تغییره. این سیستم کاملا مناسب کارهای اداری هست و بعد ها امکان ارتقا هم دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU INTEL G5400 PENTIUM
مادربرد ASUS PRIME H310M-C
RAM 8GB DDR4 CRUCIAL BUS 2400
HDD 1TB WD BLUE
POWER GREEN GP330A-ESD
کیس هم یه چیز ازرون باید پیدا کنی از سادیتا یا تسکو
کاربر شهرسختافزار
داداش کارت گرافیک نداره مشکلی نداره
میتونه کارامونو راه بندازه
که فیلم پخش کنیمو ویدیو کنفرانسو هندل کنه و با اسکایپ و اینا از راه دور تماس تصویری برقرار کنیم
اوکیه جواب میده این کانفیگ؟
کیس هر سایزی بگیرم اوکیه یا نه سایز بندی دارن؟
- - - Updated - - -
داداش کارت گرافیک نداره مشکلی نداره
میتونه کارامونو راه بندازه
که فیلم پخش کنیمو ویدیو کنفرانسو هندل کنه و با اسکایپ و اینا از راه دور تماس تصویری برقرار کنیم
اوکیه جواب میده این کانفیگ؟
کیس هر سایزی بگیرم اوکیه یا نه سایز بندی دارن؟
گرافیک آنبرد پردازنده کفایت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله جواب میده
کیس هم بله مشکلی نداره . اگر مینی نباشه بله کیس های دیگه میشود .با توجه بودجتون این بهترین پیشنهاده و همونقدر هم باید انتظار داشته باشید .
در نهیات اگر بودجتان بهتون اجازه داد برای بهتر شدن یک رم 8 گیگ دیگه و SSD واقعا سرعت سیستم روافزایش میده .
کاربر شهرسختافزار
روی این سیستم ویندوز ۳۲ بیت نصب کنم بهتر جواب میده؟
یا ۶۴ بیت؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.64 بیت بریز.32 بیت فقط 3 گیگ رم میشناسه و با 3 گیگ رم کار میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
64 بیت نصب کنید به دلیل مقدار رم . کسی دیگه 32 بیت نصب نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks