mehrdad_ab (07-01-11), ripek (07-01-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا 2 تا خروجی نداره 3 تا داره ( به hdmi کنارشون هم دقت کنید )
دوما از 2 تاشون به صورت همزمان میتونید استفاده کنید
این برد در سفارش جدید موجوده که به امید خدا و گوش شیطون کر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا آخر این هفته یا اول هفته بعد بار به تهران میرسه
mehrdad_ab (07-01-11), ripek (07-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام آقا نیما ؛
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه سمپرون 140 آنلاکی پیدا کردم و بعد از آنلاک شدش 4400 آتلون 2
یه سئوال
اینا مشخصا سیستم منن ، میخوام بدونم پاورم رو باید عوض کنم یا نه ( اینکه ضعیفه رو میدونم ! ) یعنی از لحاظ مصرف میخوام بدونم چقدر مصرف داره و کم میاره یا نه .
mb=asrock n68s3-ucc
cpu=sepron 140 ucc to athlon x2
ram = 2G 1333
Hdd=1 tb seagate
odd=1
psu=viera 630 w - 200 w real ( البته روش اینو نوشته و من اندازه نگرفتم )
فعلاً قصد اضافه کردن کارت گرافیک رو ندارم اما اگه بخوام آور کنم چطور ؟ 400 Tonb کافیه ؟ ( با احتساب اینکه یه گرافیک تا حداکثر 100 تومن مثلاً 5550 اضافه کنم )
در مورد آورکلاک هم تا جائی که روی ایر جواب میده و در اینصورت چه فنی رو پیشنهاد میدین ؟ Hp 1216?
|
|
این پاور برای این سیستم کاملا کفایت میکنه و نیاز به هزینه اضافه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این پردازنده در حالت آنلاک و آورکلاک هم همون فن استوک کاملا کافیه ( مگر اینکه بی جهت ولتاژ بالا به پردازنده بدین )
یه فن مثل 1216 برای پردازنده 4 هسته اونم از نوع فنوم پیشنهاد میشه
mehrdad_ab (31-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks