ASUS MX279H AH-IPS 27inch
مونیتورهای IPS به دلیل زاویه دید بهترین انتخاب برای شما هستند . این مونیتور هم یکی از بهترین ها هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ماینتور بین 25 تا 27 اینچ نیاز دارم برای کار برنامه نویسی و مطالعه.میخوام وصلش کنم به لپتاپ. روزی 15 ساعت بهش میخوام زل/ذل/ظل/ضل ؟؟بزنم.
قیمتش حالا تا 1.5 هم شد مشکلی نداره .فقط با اصطلاحات مانیتور و اینها آشنایی ندارم. اول اینکه میخوام رنگها رو واقعی بهم نشون بده و دوم اینکه هوای چشمم رو داشته باشه.
ممنون پیشاپیش
|
|
ASUS MX279H AH-IPS 27inch
مونیتورهای IPS به دلیل زاویه دید بهترین انتخاب برای شما هستند . این مونیتور هم یکی از بهترین ها هست .
DOOM999 (15-01-17), Mr. DB! (17-01-17), Nima061 (15-01-17), SajjadKhati (14-01-17)
کاربر شهرسختافزار
متشکر
آیا IPS بودن به یک میلیون تومان گرونتر می ارزه؟
DOOM999 (15-01-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز واقعی ترین رنگ هارو ips نشون میده
و واسه اینکه در طولانی مدت چشم کمتر خسته شه مانیتور باید قابلیت بدون لرزش تصویر (antiFlicker) و کم کردن رنگ ابی (less blue یا ReaderMode) داشته باشه
چند تا از مدل های ال جی این قابلیت ها رو داشت بنده نگاهی به کاتالگشون کردم حالا شما یه نگاهی هم به محصولات سایر برند ها هم بندازید
کاربر شهرسختافزار
ممنون
چه مدلی پیشنهاد میدید؟یکم قیمتش مناسب تر هم باشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه واسه برنامه نویسی میخواین بنده 29um68-p رو پیشنهاد میکنم به خاطر نسبت تصویر 21:9 زمانی که شما دوتا برنامه کنار هم باز میکنید یا شبیه ساز رو کنار ide باز میکنید به راحتی میتونید کار کنید اگه هم میخواین حتما 16:9 باشه 23Mp67 چیزه خوبیه
بنده نمیدونم محصولات روز سامسونگ و بنکیو چی هست ولی یه نگاهی به اونا هم بندازین
Samsung C27F390 27Inch 4ms FreeSync Curved LED Monitor
https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c27f591fd/
کاربر شهرسختافزار
خیلی زیباست
جایی پیدا نکردم برای خرید. در بازار موجوده؟ قیمتش چقدره؟
اینجا باید داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsbin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:http://lioncomputer.ir/product/8629/مانیتور+سامسونگ+خمیده+C27F390/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks