Intel Pentium G3240
ASRock H81M-VG4
ram 8gb kingston value 1600
ali05 (24-08-16), mohsen1367 (28-08-16)
|
|
دوست عزیز مادربورد گیگا هم تو این رنج هست در کل گیگا بهتره یا ازراک؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد ارزون تر به خاطر همین پیشنهاد دادم . شخصا گیگابایت و در پاره موارد اسوس میبندم .ازراک هم برای کسانی که بودجه کمی دارند مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali05 (25-08-16)
پس با کیفیت ترین گیگا بایته ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درصد خرابیش چطوره ؟
واسه کدوم کشوره ؟
من گیگابایت و اسوس روی مادربرد قبول دارم . گیگابایت رو بیشتر میپسندم چون برای من دردسرش کم بوده از نظر خرابی بعد از 13-14 سال کار و اگر مشکلی داشتم توسط گارانتی حل شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیگابایت طراحی در تایپه تایوان هست و تولید در کارخانه این شرکت در چین
Gigabyte H81M-S2PT
این برد هم خوبه . ولی اون ازراک هم کار شما راه میندازه
ali05 (25-08-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قطعات چند درمیاد ؟
اینجاهم ول کن نیستم 😝
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks