خب اولش فک کردم منظورتون یوتیوبر های معتبر خارجی هستن.
اینایی که فرستادین تو همون ویدیو هاشون با هم تناقض دارن در کل تک تیوبرهای ایرانی هنوز خیلی عقبن و گاها دیده میشه توی یک ویدیو اشتباهات فاحشی اونم چندین بار انجام میدن.
اولا مدلایی که مقایسه کرده بودن 11400h و 5600h بود با 3060 نه مدلی که شما قصد خرید دارید 5800h با 3070
دوما کانال یک میگه مانیتورش خیلی بده، اونی که زیر 1000 تا ساب داره! اون یکی که 17 ک ساب داره میگه مانیتورش خیلی خوبه.

یا اینکه چرا قطعه ای که باعث میشه مانیتور خود لپ تاپ مستقیم به گرافیک دیستریکت وصل بشه رو نداره!!!
حتی لپ تاپ های با قیمت های قابل توجه بالاتر هم این قطعه رو ندارن!
حتی یکی از گرون ترین مدل های الین ویر با قیمت 3500 دلار هم نداشتش!
و انتظار همچین چیزی از سری میان رده ایسر دیگه خیلی بی جا هست! همون قطعه باعث افزایش هزینه میشه و دیگه لپ تاپ تو قیمت باجت قرار نمیگیره.
برای همین توی اکثر لپ تاپ های گیمینگ به جز برخی موارد بسیار رده بالا اتصال به مانیتور جدا باعث افزایش کارایی قابل توجهی توی فریم ریت میشه.

در مورد بدنه که میگن پلاستیکیه انگار باقی لپ تاپای گیمینگ با این امکانات و قیمت بدنه شون چیه مثلا، حتی توی مثالاش هم میاره که مثل استریکس نیست خب استریکس لپ تاپ رده بالای ایسوس حساب میشه نباید با نیترو مقایسه بشه که، باید با پردیتور مقایسه کنن، تازه پردیتور خودش کلی مدل داره هلیوس 300 پاینیشه، 500 داره ، 700 داره، triton داره.

بدنه نیترو اتفاقا توی اون رنج کیفیت خوبی داره، مثل تاف و همرده های دیگه شرکت ها هست. اصلا احساس بد کیفیتی نمیده اما دوستان انگار روی یک سری برند ها یا تعصب بی جا دارن (که توی ایرانی ها خیلی دیده میشه کافیه توی کامنت های اینتل و ای ام دی یا انویدیا یا ای ام دی یه نگاهی بکنید جوری به هم میپرن حتی فحش میدن انگار پدرشون سهام دار اونجاست)
این قضیه توی تک تیوبر ها هم خیلی دیده میشه، صرف اینکه یه شرکتی رو بخوان دلش رو به دست بیارن برای ساپورت ، اسپانسری، یا اینکه لوازمش رو در اختیارشون قرار بده برای ریویو هر کاری میکنن

دقیقا برعکس تک تیوبرهای خارجی که شرکت ها منتشون رو میکشن و حتی توی ویدیویی که مثلا سامسونگ اسپانسر شده و جنسش رو فرستاده کاملا حقیقت رو میگن و حتی خیلی وقتا آخرش میگن خوب نبود و پیشنهاد نمیکنیمش!
حتی تک تیوبرهای خارجی کوچیکتر مثل برت رو کمپانی بزرگی مثل نیو اگ پولش رو نداد بعد خواست سه برابرش رو بهش بده و بخردش اما جواب رد داد و روسواشون کرد و خوشبختانه باقی تک تیوبرها هم ازش حمایت کردن و کمپانی با اون عظمت رو مجبور به عذرخواهی اخراج هیت مدیره و کلی تغییرات ساختاری دیگه کردن.

بنده خودم با خیلی از شرکتی گارانتی جلسه داشتم، همشون خیلی از خود راضی بودن حتی برای یک قطعه برای ریویو شرطشون این بود که فقط محاسنش گفته بشه! برای اسپانسری که کلی چیز دیگه هم میخواستن که مشخصا هیچ وقت من قبول نکردم.
هر چیزی خوب باشه یا بد من راستش رو میگم.
در مورد اینکه رمش سینگل رنک بوده اولا گفتم مشخصات اون لپ تاپ ها پایین تر بوده، ثانیا توی همه ی برند ها دیده میشه، حتی لپ تاپ های خیلی گرون تر، اما به شخصه نیترو 5 با 3070 32گیگ و پردیتور با 3060 رم 16 که گرفتم هر دو دوال بودن اونم از نوع 1rx8 که بهتره با تاخیر پایین.

3060 نیترو رو گیر داد که چرا 95 واته در حالیکه تاف ایسوسم همینقدره، ام اس آی هم که 85 واته. از اون ور از 3060 لژیون با واتیج بیشتر کارایی یکسانی داشت که این حسن حساب میشه.
اما پردیتورش 105 وات هست.
اما کلا مورد ما برای نیترو 3070 بود!
گفت دچار ترمال تروتل شدن درحالیکه اعدادی که من دیدم نه گرافیک نه پردازنده هیچ کدوم دچار ترمال ترولینگ نشده بودن توی عکسی که گذاشته بود. جدا از اینکه تمام لپ تاپ های گیمینگ با سخت افزار بالا مشکل حرارت رو دارن.
البته با آندرولتیگ این مشکل حل میشه و میشه تا 10 درجه خنک ترش کرد، همچین با تعویض ترمال پیست ها با نمونه های مرعوب جتی تا 15 درجه دیگه میشه خنک ترشون کرد.

اما توی سایت های معتبر تر خارجی که نگاه کردم بیشتر نکاتش مثبت بود. اولا شباهت 2020 و 2021 مثل هم بود از نظر بدنه و دیزاین و خیلی چیزا به جز سخت افزار که مشخصا به روز شده بود، همچنین 2022
بسیاریشون بهترین لپ تاپ گیمینگ در رده باجت معرفی کرده بودنش.
ایراداشون بیشتر به باتری بود که همه میدونیم لپ تاپ های گیمینگ باتری قوی ندارن و اگر قرار باشه روی باتری گیم بازی کنید خیلی زود تز تموم میشه، اما با سویچ به گرافیک داخلی و تغییر پروفایل پاور به پاور سیوینگ تنظیم نور صفحه و ... میشه ساعات کاری باتری رو بیشتر کرد.

اما در کل انتخاب که با خودتون هست، اولا اگه برید بازار اونجا لپ تاپ های ایسر از جمله همین مدل ها باز هستن که میشه باهاشون از نزدیک کار کنید و خودتون کیفیتش رو ببینید.
در مورد مانیتور هم حتی توی همون عکسی که گذاشته بود (با اینکه نمونه های پایین رده تر نیترو رو مقایسه کرده بود تازه) مدل تافی بود که بد تر بود، باقی 144 هرتزی ها هم خیلی فرقی نداشتن و مدلای بالا رده مربوط به 240 و 360 هرتز بیشتر بودن.

اما اینکه مدل پردیتور صفجه نمایش بهتری داره توی فول اچ دی 144 هرتز، و اینکه نسخه 2k 165 هزتر کیفیت و تاخیر پایین تری داره در کل شکی نیست.
اگر کلا قصد خرید مانیتور خوب جداگانه با صفجه بزرگتر، کیفیت و رزولوشن خوب رو ندارید و واقعا میتونید توی 15 اینچ کار کنید (تازه اونم 2k) و این براتون بیشتر از گرافیک قویتر مهمه خب سراغ 2k ها برید.

اگر فکر میکنید لنوو لژیون بهتره اونو تهیه کنید.
نظر شخصی من در مورد این کانالای یوتیوب ایرانی بیشتر نتیجه گیری با اغماض بود، اطلاعات ناقص بود، بی طرفی رعایت نشده بود، مقایسه ها با مدل های بالارده برندهای دیگه کاملا اشتباهه، فاکتور قیمت باید همیشه مورد توجه قرار بگیره.
که هیچ کدوم رعایت نشده بود و حتی حرف هم رو نقض میکردن.
به نظرم بهتره خودتون برید از نزدیک باهاشون کار کنید.
ممنون از کمکی که میکنید حرف هایی که زدین منطقی هستش.

چندتا مورد وجود داره یک اینکه همین سیتمی که شما تو pv فرستادین 2021 هستش یا 2022 و این که فرقی بینشون هست؟ مثالا شرکت ایسر همین مدل مشخصات رو سال 2022 با تغییرات جزیی منتشر میکنه یا...؟

سوال دوم اینه که در جواب شما که گفتین مانیتور دوم بخرین من 3 تا مانیتور دارم و مشکلی تو این قضیه ندارم منتها مشکلی که هست اینه که خیلی از مواقع مجبورم داخل شرکت باشم و خوب اینجا اگه کیفیت رنگ خوبی نداشته باشم دچار مشکل میشم.

ولی کلا یه مورد عجیبی که برای من وجود داره اینه که قبلا تنوع محصولات کمتر و انتخاب اسون تر بود مثالا من حدودا 7 سال پیش لپ تاپ Asus x550jk رو خریدم که فوقالعاده بود ولی تو انخابش انقدر اذیت نشدم منتها الان نمیدونم شاید سختگیری من بخاطر مبلغ زیاد و وضعیت اقتصادی اینطور شده یا واقعا انتخاب سیستم کار سختی شده.