ممنون بابت کمکتون. انقدر تنوع بالاست و یه موضوعاتی وجود داره که من خودم به شک میفتم مثالا یه گرافیک 3060 زده بود توان خروجی 85 و یکی زده بود 120 در صورتی که هر دو یه گرافیک بودن و خوب این موضوعات برای یه کاربر عادی فهمیدنش مشکله یا مثالا یک رم باید چه کلاسی داشته باشه و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سعی میکنم مشخصاتی که شما میدین رو پیدا کنم و سخته مثالا سری Nitro من نتونستم تو ایران به جز اینتل چیزی رو پیدا کنم اگه شما پیدا کردین یا همینجا یا تو pv لینک بدین لطفا.
با سرچ هایی که خودم داشتم با نقشه راهی که شما دادین به چند نمونه رسیدم که امیدوارم بدک نباشن:
اولی مشخصات زیر رو داره: لینک محصول
- صفحه نمایش: 15.6 اینچ QHD
- پردازنده: Intel Core i7 11800H
- حافظه رم: 32GB DDR4
- حافظه داخلی: 512GB SSD
- گرافیک: 6GB RTX 3060
محصول دومی یکی از شاخصه های خوبش همون رم 32 هست:
لینک محصول
و آخرین محصول Core i9 بودن سی پی یو برام جالب بود که نمیدونم چقدر تاثیر میتونه داشته باشه:
لینک محصول
================================================== ======
موضوع جدیدی که در یوتوب باهاش مواجه شدم این بود که لپ تاپ های سری نیترو ورژن های اولیه اون خیلی ها ازش ناراضی بون مخصوصا اونایی که نرخ تصویر ۱۴۴Hz دارن و ورژن های جدیدتر که نرخ تصویر 165Hz دارن معمولا رضایت از اونها بهتره.
Bookmarks