سلام آقا امیر حسین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . چون زیاد با مدل های لپتاپ و کانفیگ هاشون آشنا نیستم ، گفتم . البته گفتم که هر کدوم فرکانس بالاتری (با هر نام دیگه ای که ممکنه ندونم) داشته باشه .
البته در جریان سری H هستم . ولی نمیدونستم سری HQ دیگه نیست و تغییر نام داده شد .
در حد گوشزد بود . ممکنه طرف ندونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند باری شده که طرف موقع خرید فکر میکرد لپتاپ و pc از لحاظ کارایی و عملکرد و ... فرقی با هم ندارن .
شخصا تجربه ای که تقریبا با تمام مدل های ایسوز در هر محصولی داشتم ، حداقل اینکه ناراضی نبودم . تقریبا میشه گفت از همه شون راضی ، یا خیلی راضی بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نظر شخصی ممکنه ملاک نباشه (چون طیف گسترده ای با آمار رسمی باید ملاک باشه) . اما به هر حال گفتم که نظر شخصی ام هست .
برعکس ، با چند محصول msi که کار کرده بودم ، تجربه ی شخصی ام این بود که نسبت به همرده ی محصولات ایسوز اش ، اون طور برام رضایت بخش نبود .
فرضا چه موس Clutch GM40 اش در مقابل موس Green GM602 ، چه گرافیک های 730 و 1030 msi ای که گرفته بودم (منظورم کیفیت فن ها و نویزشون در مقابل همرده هاشون هست) ، مثل همرده های ایسوزش ، برام راضی کننده نبود .
تجربه ی ایسر را قبلا داشتم (برای فامیلم گرفته بودم) و راضی بودم .
البته باز هم میگم که تجربه ی شخصی ، ملاک نیست چون ممکنه واسه ی خیلی های دیگه ، این تجربه ، معکوس بوده باشه (صرفا خواستم ، تجربه ی خودم با لنوو را بهشون بدم تا بدونن . که باز هم ملاک معتبری نیست اما من روی این عقیده ام هستم و فرضا بخوام لپتاپی برای کسی بخرم ، سمت لنوو دیگه نمیرم) .
اگه منظورتون 11800H و 5800H که معرفی کردید و 8 هسته ای هستن (اگه منظورتون اینه که 6 هسته ای گفته بودم) ، اتفاقا مخصوصا اگه بودجه برسه چه بهتر . چون مخصوصا سری H هستن و فرکانس بالاتری دارن ، بهتر هم هستن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه 6 هسته ای که گفتم ، بصورت میانگین در سراسر استفاده از نرم افزار هست . یعنی ممکنه در ابزار یا بخشی از نرم افزار یا حتی در لحظه ای از هر جای نرم افزار ، فرضا تا 12 هسته هم استفاده بشه و در جای دیگه ، از 2 هسته هم استفاده نشه . اما در کل ، کمتر پیش میاد که از 6 و 8 هسته ، بیشتر در این نرم افزارها استفاده بشه . که پردازنده هایی که معرفی کردید (با توجه به اینکه بودجه ی طرف هم میرسه) ، خیلی خوبن .

Bookmarks