هر دو ایسر کیفیت بسیار خوبی دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1994 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مشخصه که کیفیت ساخت و کولینگ سری پردیتور بالاتره!
اما اگر پردیتور با همون کانفیگ نیترو رو بخواید باید بیشتر هزینه کنید.
سری نیترو یکی از پرفروشترین و محبوب ترین لپ تاپ های ویندوزی دنیا هست.
بنده از قدیم تا آخرین نسخه ای که اومده با مدلای مختلفش کار کردم حتی یه مدل بد هم نداشته.
به شخصه برای گیم مخصوصا مدل نیترو که 3070 داره رو پیشنهاد میدم.
قیمت رم درسته 3 میلیون میشه برای 32 گیگ اما خب همون دو تا 8 گیگ خودش رو هم خود گارانتی ازتون قیمت مناسب برمیداره. رماش هم از نوع با کیفیت هست 1RX8
اس اس دی نیترو جن 3 هست اما پردیتور جن 4
و مدل نیترو چون ای ام دی هست تاندربولت نداره.
اما با همه این اوصاف 3070 8 گیگ لپ تاپ به اندازه قابل توجهی قوی تر از 3060 6 گیگ هست.
مدل نیترو دیگه نیازی به هیچ ارتقایی نداره نه رم نه اس اس دی. جدا از ماوس و ماوس پد و هدستی که اشانتیون میگیرید.
باز هم انتخاب با خودتون هست.
در مورد مانیتور کلا برای 15.6 اینچ فول اچ دی کاملا کافیه! رزولوشن های دیگه واقعا خیلی ریز میشه. البته خود ایسر 2K و 4Kش رو هم داره اما تو ایران شاید پیدا نشه به آسونی.
به نظرم اضافه کردن یک مانیتور دوم که هم بزرگتر باشه هم رزولوشن بیشتری داشته باشه خیلی بهتره چون احتمالا کارای طراحی رو توی منزل انجام میدید و مانیتور اضافی مشکلی ایجاد نمیکنه.
موقع حمل و نقل جداش میکنید.
البته اضافه کنم مانیتورهای قابل حمل بسیار باریک که حتی نیاز به برق جدا ندارن هم هست با رزولوشن های متفاوت بسته به نیازتون.
حتی یک شرکت به تازگی یک پتنت جدید ثبت کرده و محصولش رو به بازار داده که قابلیت اضافه کردن دو مانیتور 12 اینچی، 13 اینچی یا 15 اینچی (بسته به انتخاب) رو میده که جوری طراجی شده که مانیتور اصلی لپ تاپ وسط قرار میگیره و اون دو مانیتور جدا سمت راست و جپ
و خیلی هم خوب چفت میشن و زاویه شون قابل تنظیم هست.
بسیار هم باریک هستن و موقع جمع کردن روی هم تا میشن و جای بسیار کمی میگیرن و بدون نیاز به برق جدا هم قابلیت استفاده دارن.
برای کسایی که به صفجه بزرگ و چن تایی نیاز دارن عالی هست.
اینم اضافه کنم مدل نیترو 17 اینچش هم تو ایران هست چک میکنم اگه رزلوشن بالاترش بود بهتون میگم.
شما براتون چه رزلوشنی کافی هست؟
با چه رفرش ریتی؟
Bookmarks