به جز کارت گرافیک، سایر قطعات انتخاب خوبی هستن.
با سلام به تمامی بزرگواران..میخواستم بدونم مادربردهایی که تو حالت عادی تا 1600 و تو اورکلاک 2400 رو مثلا ثاپورت میکنن و ما رم هامون مثلا 2 تا 8 گیگ 2400 هست باید چه کاری انجام بدیم که بخونه رمهارو آیا همین طوری که تو اسلات قرار میدیم باید رم ها رو خودش بشناسه و یا از تو بایوس باید تنظیماتی رو انجام بدیم وآیا این تنظیمات فقط مختص رم هاست و یا باید بقیه اجزائ مثل cpu ,....بقیه رو نیز تنظیم کنیم.
من با بودجه ای حدود 4 میلیون تجهیزات زیر رو انتخاب کردم نظر شما چیه و آیا قطعات بهتری نیز موجود است که جایگزین کنم...نیاز به فن خنک کننده برای cpu هست و اینکه آیا به سیستم فشار وارد میشود واسه قضیه رم ها یا نه در صورت فشار آیا مضر است یا خیر و اینکه مادربردهای خوبی که بشود جایگزین کرد چه گزینه هایی است..با تشکر
EVGA SuperNOVA 850 G2 80Plus Gold Power Supply
Green X2 Jaguar Case
Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor
Samsung 850 EVO 250GB SATA3 SSD
Zotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5
Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz DDR3 Ram
, اینکه کدامیک از مادربردهای زیر رو پیشنهاد میدید
GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97 Mainboard
GIGABYTE Z97X-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard
GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard
MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard
ASUS Z97-A LGA1150 Z97 Mainboard
|
برای فعال کردن باس بالا باید از تو بایوس xmp رو فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadgholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE Z97X-Gaming 3
خنک کننده هم hr2 macho بگیرید 160 تومن
گرافیک رو هم gigabyte r9 270x oc 2gb wf3 بگیرید .
ممنون قربان که جواب دادید فقط این فعال کردن به سیستم فشار نمیاره..کاری به اورکلاک نداره..cpu چه طور اونو اگه بخواهیم از حداکثرش استفاده کنم چطور..؟اونم به سیستم فشار نمیاره..با تشکر...
چرا فشاره بیاره . رم های شما برای کار با فرکانس ذکر شده ساخته شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadgholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون خود سیستم در صورت نیاز فرکانس توربو فعال میشه .
یعنی من فقط باید cpu i7 که پسوند k داره رو بخرم بقیه چیزاحله؟هارد ssd واقعا واسم سرعتش مهمه وحجمش چون فقط واسه ویندوزه 128 یا 256 کافیه..فقط سرعت بالا همین خوبه یا مدل دیگری بگیرم..
|
بله پسوند k با مادربردی که گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadgholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من crucial m550 رو ترجیح میدم . نسخه 128 گیگ
این خنک کننده مال چه برندی هست الان من تو لیون کا.............÷یداش نکردم
ترمال رایت hr2 macho مدل بلکش رو بتونی بگیری قویتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadgholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون و تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks