Gigabyte GA-H97-D3H
Intel Core i7-4790
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
Samsung 840 EVO 120GB
Cooler Master Elite V2 460W
Green Mac 1
با سلام وقت بخیر
من میخوام برا یک شرکت یک سرور بگیر که چهار یوزر دارد که این سرور برنامه حسابداری و Crm روش نصب میشود جهت ارتباط از راه دور
برای این منظورچون کامپیوتر باید کلان روشن باشد میخواستم ببینم از نظر سخت افزار چه قطعاتی مناسب من میباشد
سه میلیون هم میتونم هزینه کنم
با تشکر
|
Gigabyte GA-H97-D3H
Intel Core i7-4790
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
Samsung 840 EVO 120GB
Cooler Master Elite V2 460W
Green Mac 1
designme (10-01-15), I M A N (10-01-15), M3RS4D 50062 (10-01-15)
امید جان سرور های hp راحت گیر میاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جایی هست که بشه تهیه کرد؟
designme (10-01-15)
کار سرور زیاد هستند .آلبالو و .... همه تو کار سرور هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (10-01-15), M3RS4D 50062 (10-01-15)
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا موندم کدوم رو بگیر چند روز داره تحقیق میکنم یکی میگه پی سی کانفیگ بالا بگیر یکی میگه پی سی بگیر سرور اچ پی آیا جواب کارم میده ؟
|
در مورد کاربریتون بیشتر توضیح بدید.
یعنی کلا سیستم با همون دوتا برنامه ای که گفتین هست؟
سرور دقیقا همون کاری که شما میخواهید انجام میدهد . قطعاتش به شکلی طراحی شده است که 24/7 هم روشن باشه مشکلی براش پیش نمیاد . خیلی ها مثل شما اول pc خریدند ولی به مشکلات ریز و درشت برخوردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_2662 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از کارهای من تعمیر قطعات سرور مخصوصا پاور هست . شرکت های کوچیک و بزرگ رفتم . از زیر مجموعه های سایپا تا ....
شما باید سرور مناسب کارتون رو بگیرید .
designme (10-01-15), M3RS4D 50062 (11-01-15)
از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنونم کمک بزرگی بهم کردیدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه دوستان
AMD>INTEL (10-01-15), M3RS4D 50062 (11-01-15)
خواهش میکنم . موقع خرید سرور به قطعات دقت داشته باشید . هم oem هستند و هم ارجینال .اگر جای معتبر خرید کنید و تاکید داشته باشید مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_2662 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا شرکت ها باید فکر اینو داشته باشید . تعداد کاربران ممکنه زیاد بشه . ویندوزهای سرور خیلی بهتر روی سرورها کانفیگ میشه .
چنین چیزی کار شما راه میندازه
http://albaloo.net/fa/products/serve...-server-detail
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks