من اسم تاپیک رو متوجه نمی شم مگه قطعات غیر اصلی هم هست ؟!؟!؟!؟
ضمننا شما اگه می خوای 8200 بگیری بهتره یه e8400 بگیری چون بهتر از 8200 بت جواب میده
عضو VIP شهرسختافزار
من اسم تاپیک رو متوجه نمی شم مگه قطعات غیر اصلی هم هست ؟!؟!؟!؟
ضمننا شما اگه می خوای 8200 بگیری بهتره یه e8400 بگیری چون بهتر از 8200 بت جواب میده
New Season
|
|
منظورم از قطعات اصلی این بود که قطعات جانبی مثل مودم و کیس و رایتر و ... رو نمیخواد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد هم داره.
این دوست من میخواد حتما چهار هسته ای بگیره .
اگر کارت گرافیک رو 4850 برداره میتونه Q9400 رو بگیره.
اگر بخواد GTX260 بگیره مجبور میشه CPU رو در حد همون 170 تومن بگیره.
من دیشب با شرکت کولینگ سیس هم مکاتبه کردم.
تایید کردند که تا آخر فروردین EVGA GTX260 رو با قیمت 275-280 تومن ارائه میکنن.
حالا به نظر شما کدوم یک از حالتهای زیر بهتره ؟
1 - Q9400 همراه با Gigabyte 4850 512Mb
2- Q8200 و EVGA GTX260
آخرین ویرایش توسط mstf666 در تاریخ 05-04-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من میگم بهترین حالت انتخاب Q9400 هست به همراه EVGA 250 gts 1gig ..... از 4850 خیلی بهتره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mstf666 (05-04-09)
همه کاری با سیتم میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی بازی هم میکنه .اما بیشتر برای رشته دانشگاهیش که مهندسی برق هست احتیاج داره.
باهاش صحبت میکنم در این مورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشخصات فنی GTS250 رو دیدم دقیقا با 9800GTX Plus یکی هست.
این دو مدل کارت گرافیک چه تفاوتی با هم دارن و کدومشون بهتره ؟
EVGA GTX260 Core216
EVGA GTX260 Superclocked
اینم عکسشون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مدل اول .EVGA GTX260 CORE 126 SSC .Super Super Clocked که 55 نانومتری هست و به مراتب قوی تر و خنک تر از مدل دوم که 192 Shader داره و فقط اور کلاک شده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
|
ممنون از توضیحتون!مدل اول .EVGA GTX260 CORE 126 SSC .Super Super Clocked که 55 نانومتری هست و به مراتب قوی تر و خنک تر از مدل دوم که 192 Shader داره و فقط اور کلاک شده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که خودت این کارت رو داری ازش راضی هستی ؟
------------------------
پاور 535 وات برای همچین قطعاتی کم نیست ؟
عضو VIP شهرسختافزار
خوب شما باید ببینید کار دوستتون چی هست و باش چی کار می خواد بکنه ؟!؟ این مهم ترین موضوع هست که بش باید توجه بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه رندرینگ بازی براش مهمه حتما 2 هسته ای بگیره اگه رندرینگ های مثل مایا براش مهمه 4 هسته ای بگیره بهتره ضمننا GTX 260 CORE216 بگیره اگه می خواد بگیره نه GTX 260 معمولی موفق و پیروز باشید با احترام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
mstf666 (05-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks