ببین دوست عزیز من در مورد dvb حدود یک هفته طول میکشه ولی یه مختصر توضیح میدم بقیش رو دیگه باید با عضویت در فروم های ماهواره وdvb خودتون مطالعه کنید مثلا همون سایتی که در بالا گفتم.
1- کارش مثل کار ر س ی و ر ه هست ولی با کمی تفاوت و پیچیده تر.
2- شما با این کارت میتونید دانلود آفلاین که عده ای به آن اینترنت آفلاین هم میگن که این واژه بسیار اشتباه
است و همون دانلود آفلاین درسته.
3- درمورد دانلود آفلاین باید بگم که یک عده از افراد اشتراکی مبنی بر اینترنت آنلاین ماهواره ای رو خریداری میکنند که در ایران این اشتراک از قیمت بالایی هم نسبت به adsl برخورداره ولی در مقابل adsl از سرعت
فوق العاده بالایی برخورداره در حدود 2mb یا 4mb و زمانی که این کاربران در حال دانلود در اینترنت هستند شما
فایلهای این کاربران رو به صورت آفلاین و کاملا مجانی دانلود میکنید.(شما نمیتونید فایلها یی رو که دوست دارید دانلود کنید و فقط فرمت فایل رو توسط برنامه انتخاب میکنید و برنامه هر فایلی که کاربران اینترنت ماهواره ای با اون فرمتی که شما برای دانلود انتخاب کردید رو دانلود میکنه)اگر هم چیزی از حرفهای من متوجه نشدید میتونید به سایتهای dvb مراجعه و در این مورد مطالبی رو مطالعه کنید.
4- قیمت این کارتها: sky star2 ver2.8a 55 toman - skystar hd2 130 toman - skystar s2 115 toman
که اون موردی که زیر اون خط کشیدم بهترین کارت حال حاضر دنیا هست.
5- درضمن شما با استفاده از این کارد میتونید تمامی کارنالهای م ا ه و ا ر ه رو تماشا کنید و فقط نیاز به یک
د ی ش و l n b دارید که دیگه همه تو خونه هاشون دارن.
6- میتونید کانالهای کارتی م ا ه و ا ر ه در عرض چند دقیقه باز کنید.
7- نکته آخر این که حتما برای اطلاعات بیشتر به اون سایتهایی که اشاره کردم سر بزنید چون اطلاعاتی که من در
مورد دانلود آفلاین دادم در حد کاملا مقدماتی شاید هم زیر مقدماتی بود و همونطور که گفتم دانلود آفلاین یک پروسه ی کاملا پیچیده است.ومن هم در حدود 3 ماه در این مورد تحقیق کردم تا تونستم به این اطلاعات برسم.
8 - در دانلود آفلاین شما نیاز به هارد با ظرفیت بسیار بالایی دارید چون اگر شما 2 ساعت دانلود آفلاین داشته باشید چیزی در حدو 5 تا 7 گیگابایت فایل دریافت میکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عدهای که به اسطلاح در این کار هستند کامپیوتر خودشون رو شب روتا صبح روشن میزارن و صبح که بلند میشن می بینن که هاردشون پر شده و با انبوهی فایل
مواجه میشن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن شما با دانلود آفلاین به روز ترین فایلها و آهنگها و فیلمها و آخرین ورژن از هر برنامه رو در کامپیوتر خود خواهید داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من علاقه مند شدم یکی از این DVB ها ارزونش رو بخرم.
یک سوال : باز شدن کانال های کارتی واقعا راحت میشه یا باید کلی دنبال کرک و این چیز ها بود؟
کانال های S h o w t i m e و این ها رو میشه راحت باز کرد؟