صوبتَه تو داری واسه من میکنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر امیر؟ من گفتم تو دروغ میگی؟
من از ماینینگ خبر ندارم که چیه .
منظورت از دو تا گرافیک همون کراس فایر هه؟
مگه بالاتر از فشار اور کلاک چه فشار دیگه ای هه؟ من نمیدونم اگه میشه توضیح بده
نگا کن من گفتم اگه واسه تو دمای گیگا که تو اون سایت زدش 70 درجه و ایسوز و ام اس آی تو همون شرایط به ترتیب بودن 72 و 94 تا 85 درجه رفت ، پس تو شرایط تو ، این گرافیک ها باید به همون مقدار بالاتر برن . منظورم این بود
سوء برداشت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد هم اینکه واقعا باهات موافقم . من چن جا دیدم که تو سایتای مختلف ، واقعا درجه حرارت شون گاهی با هم زمین تا آسمون فرق میکرد . بازم من تا حالا به این جواب نرسیدم که چرا و گاهی تو سایتای مختلف حتی اختلاف 20 درجه هم دیدم (هر دو مثلا تو شرایط اورکلاک ها)
برا مادربرد هم تو ایران که یه قطعه میاد کلا به قیمت ایران میشه . کاری به بازار جهانی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثل همین کارت 280X که 300 دلار و تو ایران تا چن ماه پیش 1.5 تومن و 770 که 400 دلار و تو ایران 1.3 تومن بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت گذاری ایرانی ها رو حال میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینکه گفتم دیگه خوب و بد بودن و قیمت بالا و پایین یه برد تو هم رقیباش ، بسته به تکنولوژی ها و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی اش داره که ممولا ایسوز گرونترین هه (الکی تو اغلب اوقات تو هم رقیباشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و بعدش گیگا گرونترینه و بعدش هم که بقیه ی بردها .
Bookmarks