*MoJtAbA* (25-05-14), ehsan1377 (25-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
بردهای z87 از 600 تومن شروع میشوند تا یک میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan1377 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد انتخابی خودتون هم خوب هست . ولی پیشنهاد میکنم این سری از بردهای گیگابایت رو تجربه کنید . واقعا استیبل با بازدهی بالا و با کلی امکانات و سازگاری کامل uefi با ویندوزهای 8و 8.1
سلام
چرا msi در مقابل ایسوس و گیگا حرفی برای گفتن نداره دوست من ؟
الان مشکل توین فروزر msi چیه ؟ خنک کننده های گرافیک های گیگا winforce آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه ها ! اینو میتونید از ماینر ها بپرسین. با کارتای 280 و 290 گیگا که همین سیستم خنک کننده رو دارن نمیشه ماین کرد ! دماشون خیلی بالا میره . در حالی که msi و ایسوس با 2 فن چنین مشکلی ندارن و در ماینینگ که دیگه بالاترین فشار ممکن رو داره تو این هوا دماشون نهایتا تا 73 میره!
در مورد مادربرد هم ما نفهمیدیم دوستمون چه قدر میخوان هزینه کنن
اینو بدونین که الان ملت فقط دنبال گرافیک های های اند msi میگردن. اینو میتونین تو بازارچه های فروم های مختلف داخلی ببینین.
در مورد گارانتی msi هم عرض کنم یکی از بهترین و پاسخگو ترین گارانتی ها هست.الماس جنس میفرستی 1 ماه میخوابه ! ماتریکس سر جمع 10 روزه هر مشکلی رو حل میکنه.شرکت کاملا مرتبی هست فقط رو بعضی محصولات قیمت گذاری غلط انجام میده !
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
|
داداش برای مادر بورد حداکثر تا 800 تومن
در مورد خنک کننده هم کاملا قبول دارم با این که 3 فن داره ولی تا جایی که من تست هارو دیدم داغ ترین بوده
در ضمن ظاهر جالبی هم نداره به نظرم
Actros (25-05-14)
temp-645x1128.jpg
این عکس رو ملاحظه بفرمایید
*MoJtAbA* (25-05-14), Actros (25-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
داداش من اصلا رو برند خاصی تعصب ندارم ولی با توجه به تحقیقاتی که کردم asus بیشتر به کارم میومد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msi هم خوبه اما نمیدونم چرا از این برند خوشم نمیاد.والا از هرکی بپرسی میگن گیگا یا ایسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Actros (25-05-14)
این هم برای 770 جیفورس
Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3x OC review - Graphics card temperatures
در مورد عکسا. مدلا شبیه هم نبودنا :دی
ضمن اینکه من چیزی که خودم امتحان کردم مثلا در ماینینگ 2 تا کارت 280 گیگا رو بستیم . که دما تا 85 رفت و نمیشد ازشون کار گرفت. به همین دلیل دیگه دنبالش نرفتم و متوجه شدم کولینگه بهتر به 3 فنه بودن نیست. جنس و آلیاژ به کار رفته هم مهمه که msi دماش پایین تر میمونه .
و اینکه داداش به هرکی میگه میگه ایسوس و گیگا که نشد حرف برادره من :D
این حرف یه سری بازاریه نه حرف آدمی که 4 تا ریویو بخونه و هوشمندانه تر انتخاب کنه
منم تعصب ندارم یه سیستم msi هست یکی ایسوس ولی بدون msi مخصوصا با سری گیمینگش چه در مادربرد چه در گرافیک حرفهای بسیاری برای گفتن داره
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
من تو این فیلم دیدم گیگا از همه داغتره
click
|
این صفحه هم گویای همه چی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS GTX 770 DirectCU II OC Review - Page 9
SajjadKhati (26-05-14)
اکثر سایت های سخت افزاری خنک کننده WINDFORCE 3X رو تایید کردند و کارت های گیگابایت رو با این خنک کننده رو یکی از خنک ترین کارتها اعلام کردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan1377 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از روی فیلم نمیشه نتیجه گرفت . کافیه بررسی ها رو مرور کنید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks