5 تومن دستمه پاور و مانیتور هم دارم
فقط دو دل هستم که اون لپ تاپ رو بگیرم یا یک سیستم قدرتمند تر بگیرم همین!!!
پردازنده 4790k میخوام ،چون پول رو دارم یکم شک دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
5 تومن دستمه پاور و مانیتور هم دارم
فقط دو دل هستم که اون لپ تاپ رو بگیرم یا یک سیستم قدرتمند تر بگیرم همین!!!
پردازنده 4790k میخوام ،چون پول رو دارم یکم شک دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-07-14)
|
|
Administrator
دوست گرامی در این صورت، بهتر بود شما یه تاپیک میزدید با این محتوا که برای بودجه و کاربری خاصی که دارید لپتاپ بهتره یا سیستم Desktop.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور مشاوره گرفتن ضمن اینکه زحمات مشاورهدهندگان رو بیارزش میکنه، ممکنه باعث سردرگمی خودتون هم بشه.
خلاصه اینکه این روش مشاوره به نظر صحیح نمیاد و بهتر بود شیوه مناسبی که بالاتر گفتم پیش میگرفتید.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-07-14), aryaiee (22-07-14), Hessam II (23-07-14), JiMmY.j (22-07-14), Morteza.m1371 (23-07-14), Reza Eshraghi (23-07-14), SayeyeZohor (23-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks