سلام عزیز دل
خیلی خیلی ببخشید که دیر جواب دادم ، اینترنتم قطه الان تو کافینتم .
ببین عزیز در مورد مادربرد که به نظر من شما که ازراک گیر نیاوردی مارک msi بگبر یا ecs یا هر مارکی فقط سوکتش +am3 باشه ، من خوم الان مادربردم مدل ecs a785gm-ad3 هستش که هنوز که هنوزه داره واسم کار می کنه و باس رمش هم تا 1600 ساپورت می کنه و عالی هستش ولی گیر نمیاد ، من خودم از esc مادربرد تو بازار مشهد دیدم ولی از مارکایه دیگه فقط سوکتایه intel بودن .

گرافیک هم که شما می خری توجه کن که مدل GDDR5 باشه و DDR3 یا GDDR3 نباشه ، دوست عزیز تو تاپیک زیر یه عزیزی داره کارت6850 آکبند رو به قیمت 350 تومن می فروشه به نظر من اگه شما مثلآ می خوای 330 تومن پول بدی و 6790 بگیری یا 330 تومن و 460 بخری این گرافیکه 6850تو تاپیک زیر رو بخر و اورکلاکش کن ، در غیر این صورت بهترین گرافیکی که شما تو مدلایه بالا نوشتی اول 460 هستش و بعدش 6790 که خیلی گرونن و P/P ندارن ، ولی خوب با این وضعیت بازار چی کار میشه کرد ، فقط توجه کن که 460 مدل یک گیگش باشه و 768 مگابایتش نباشه .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...ت-مناسب
پاور هم همون برند ردمکس رو بخر و یه پاور 550 وات کافیه .

PCI-E 2 و 3 هم فرق آنچنانی با هم ندارن ( در بازی و تست گرفته شده ) پس شما نمی خواد پول زیادی بابت PCI 3 بودن مادربرد بپردازی ، فقط همون بحث آینده نگرانه تو بودنشه و شما خیالت راحت باشه که کارت گرافیک PCI3 به PCI2 هم می خوره و فرقی نداره .
SATA 3 هم دقیقآ مثل PCI-E هستش ، فقط اگر هارد شما یا مثلآ SSD شما SATA 3 باشه ، سرعتش بیشتر میشه .
ممنون و پوزش بابت زحمتی که کشیدید
از دوستان دیگه میخوام که کمک کنن اگهThe-Joker عزیز فعلا نمیتونه جواب بده.

فکر میکنم 6850 انتخاب خوبی باشه. البته فکر میکنم PCIE 2.0 باشه، مشکلی نداره؟ بعد چرا میگید آورش کنم؟ مگه همینطوری جواب نمیده؟ بعد اگه بخوام 460 بخرم برند Afox مشکلی نداره؟ آخه تا حالا چیزی ازش نشنیدم.

درباره مادر برد هم این مدل خوبه؟ 870S-G46FX MSI
http://www.fafait.ir/new1/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetail s&virtuemart_product_id=200111109&category_id=14 0
ق
یمتش 150 تومنه

درمورد هارد هم 1TB SATA III 64MB ST1000DM003 Seagat رو پیدا کردم به قیمت 201 تومن. خوبه؟

در مورد مانیتور چی؟ Acer 19 خوبه؟ به قیمت 240 تومن.