سلام عزیز دل
خیلی خیلی ببخشید که دیر جواب دادم ، اینترنتم قطه الان تو کافینتم .
ببین عزیز در مورد مادربرد که به نظر من شما که ازراک گیر نیاوردی مارک msi بگبر یا ecs یا هر مارکی فقط سوکتش +am3 باشه ، من خوم الان مادربردم مدل ecs a785gm-ad3 هستش که هنوز که هنوزه داره واسم کار می کنه و باس رمش هم تا 1600 ساپورت می کنه و عالی هستش ولی گیر نمیاد ، من خودم از esc مادربرد تو بازار مشهد دیدم ولی از مارکایه دیگه فقط سوکتایه intel بودن .
گرافیک هم که شما می خری توجه کن که مدل GDDR5 باشه و DDR3 یا GDDR3 نباشه ، دوست عزیز تو تاپیک زیر یه عزیزی داره کارت6850 آکبند رو به قیمت 350 تومن می فروشه به نظر من اگه شما مثلآ می خوای 330 تومن پول بدی و 6790 بگیری یا 330 تومن و 460 بخری این گرافیکه 6850تو تاپیک زیر رو بخر و اورکلاکش کن ، در غیر این صورت بهترین گرافیکی که شما تو مدلایه بالا نوشتی اول 460 هستش و بعدش 6790 که خیلی گرونن و P/P ندارن ، ولی خوب با این وضعیت بازار چی کار میشه کرد ، فقط توجه کن که 460 مدل یک گیگش باشه و 768 مگابایتش نباشه .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...ت-مناسب
پاور هم همون برند ردمکس رو بخر و یه پاور 550 وات کافیه .
PCI-E 2 و 3 هم فرق آنچنانی با هم ندارن ( در بازی و تست گرفته شده ) پس شما نمی خواد پول زیادی بابت PCI 3 بودن مادربرد بپردازی ، فقط همون بحث آینده نگرانه تو بودنشه و شما خیالت راحت باشه که کارت گرافیک PCI3 به PCI2 هم می خوره و فرقی نداره .
SATA 3 هم دقیقآ مثل PCI-E هستش ، فقط اگر هارد شما یا مثلآ SSD شما SATA 3 باشه ، سرعتش بیشتر میشه .

Bookmarks