سلام عزیز .
این سی پی یو Corei3 که به شما معرفی کردن از سی پی یو خودتون یعنی Phenome II X4 ضعیفتره و سی پی یو هایه سری Athlon II X4 برایه رغابت با Core i3 ها طراحی شدن و سی پی یو خودتون برایه رغابت با Core I5 طراحی شده ، اگر می خواین INTEL بگیرید که باید یه Core i5 بگیرید که فکر کنم قیمتش الان بالایه 400 تومن باشه پس باز گزینه بر می گرده رو همون Phenom II X4 یعنی سی پی یو خودتون ، که باز ممکنه الان تو بازار یافت نشه ( ولی اگر بگردید پیدا میشه ) .
اون سی پی یو FX هم که خودتون قیمت گرفتید به درد بازی نمی خوره و اگر برایه بازی می خواید فنوم ها خیلی عالی هستند یا اینکه شما باید سری های بولدزر رو بگیرید که باز مادربرداش و خوده سی پی یو ممکنه گرون در بیاد
اون گرافیک 7770 GHZ Edition که خودتون قیمت گرفتید با کارت های 6770 و 5770 از لحاظ قدرت هیچ فرقی ندارن ، چون که همشون در یک رده قرار دارن ، اگر شما بتونید یه 6870 بردارید عالی هستش یا اینکه اگر بودجتون نمی رسه باید یه 6870دست دوم تمیز پیدا کنید و همون بردارید ، در غیر اون صورت انتخاب بعدش میشه همین گرافیک خودتون ولی اگر بتونید 6870 بردارید خیلی قوی تره .
مادربرد هم شما اگر بخواید دوباره فنوم بگیرید یه مادربردی بردارید که سوکتش am3+ باشه که همچین آینده نگرانه تره
خوب حالا با این حساب سیستمی که من به شما پیشنهاد می کنم از این قراره ، فقط من قیمت دقیق قطعاتو ندارم ولی با بودجه ی شما جوره :
CPU : Phenom II X4 955
+Mobo : Asrock 880G Extreme 3 AM3
Graphic Crad : Sapphire HD 6870 GDDR5
Ram : Geil 2*2 DDR3 1333
Power : Redmax 550 Watt or more
Case : Cooler Master
بقیه قطعات هم خوبه ، فقط یه نکته رو بگم اونم این که تا اونجایی که می تونی از گرین خرید نکنی چون قیمتش الکی الکی خیلی خیلی بالایه ، شما یه پاور 700 وات از ردمکس که بخری میشه 150 هزار تومن در صورتی که از گرین به پاور 685 وات میشه 220 هزار تومن که اصلآ با عقل جور نیست آدم اینقدر به پول بده .

Bookmarks