The-Joker (23-09-12)
سلام
من کمتر از 2 سال پیش این سیستم رو خریدم:
phenom 2 x4 945
gigabyte 770t ud3
power color 5750
caviar black 32m 1tr
2*2 corsair ddr3 cl9 1333
green 530a
case: green magnum2
dvd rw: pioneer
(اونموقع حدود 770 تومن شد)
تا الان از سیستم راضیم و مشکلی نداشتم. فقط پشیمونم که چرا گرافیک 5770 نگرفتم. که البته همین 5750 هم تا الان خوب بوده.
حالا میخوام یه سیستم برای خواهرزاده ام که 9 سالشه انتخاب کنم که قدرتش در حد قطعات سیستم خودم باشه اما بجاش قطعات جدیدتر بخرم و درصد بیشتری از بودجه برای کارت گرافیک باشه.
اگه صلاح دونستید ترجیح میدم سی پی یو و کارت گرافیک همون amd باشه، ولی روی amd تعصب ندارم و اگه اینل و انویدیا بهتر باشه میخرم. چون قیمت قطعات خیلی بالا رفته برای صرفه جویی مادربرد رو از ازراک انتخاب کنید بهتره. و هم چنین گرافیک کمی از 5750 قویتر باشه.
مشکلم بیشتر تو انتخاب سی پی یو، مادربرد و گرافیک هست. اگه میشه بیشتر از یک مدل برای هرکدوم معرفی کنین.
از نظر بودجه محدودیت دارم و حداکثر 1,500,000 تومن برای سیستم کامل که علاوه بر قطعات بالا شامل مانیتور، ماوس، کیبرد و یه اسپیکر خیلی ارزون میشه میتونم خرج کنم. اگه کمتر هم شد که خیلی خیلی بهتره.
میخواستم یه مانیتور سایز 17 مناسب هم معرفی کنید. اگه بزرگتر هم باشه که چه بهتر! ال جی نباشه بهتره چون ازش خوشم نمیاد. در مورد سی پی یو، برای بازی فرکانس بیشتر مهمه یا تعداد هسته؟
لطفا قیمت قطعات رو هم اعلام کنید.
هر نکته دیگه هم که لازمه لطفا بگین.
لطفا زودتر کمک کنین!
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (23-09-12)
|
|
سلام عزیز .
اگر شما یه نظر می خوای ، به نظر من الان شما اگه سیستم نخری خیلی بهتره ، چون الان قیمت قطعات کامپبوتر به صورت خیلی وحشتناکی بالاست و اگه شما بخوای همین سیستم خودت رو دوباره بخری قیمتش بالایه بودجه ی فعلی شما میشه ، حالا شما می گی که می خوای از سیستم خودت بهتر باشه .
با این قیمت ها فقط قیمت سه قلم مادربرد و سی پی یو و کارت گرافیک بالایه بودجه ی شما میشه .
مانیتور هم که الان اصلآ تو بازار پیدا نمیشه ، اگرم بشه یه مانیتور 19 اینچ ساده شاید قیمتش بالایه 290 هزار تومن باشه .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
Davood2549 (23-09-12), mehrdad_ab (23-09-12)
در مورد وضعیت بازار درست میگین. ولی متاسفانه نمیتونم صبر کنم و فک نمیکنم دلایلش برای شما اهمیت داشته باشه. من یه سیستم میخوام با بودجه ای که گفتم. فقط نسبت به سیستم خودم درصد بیشتری از بودجه برای کارت گرافیک باشه. حالا اگر سیستم ضعیفتر از مال خودم بشه دیگه چاره ای نیست. شما معرفی کنید ببینم چی میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این 4 قطعه -بجز سومی- رو من از لیست قیمت شهر کامپیوتر فافا شیراز درآوردم. خوشحال میشم نظرتونو بگین:
FX 4-CORE 4100 3.60GHz 12MB BE (am3+) = 247
HD7750-800 1GB DDR5 SAPPHIRE = 282
HD7750-900 = قیمتشو ندارم
HD7770 GHZ EDITION 1GB DDR5 SAPPHIRE =374
یجای دیگه اینو بهم معرفی کردن. نظرتون چیه؟:
cpu:i3 2120=260
mb:asrock h61hvs=115
ram=2*2gb=45
vga:sapphire 6770=260
hdd:500gb seagate baracuda=135
odd:pioneer=43
power:green 435b=75
case:green robin=44
m&k=15
monitor=300
1300
در مورد مانیتور هم نمیدونم اگه بودجه نمیرسه خب 17 میگیرم.
سلام عزیز .
این سی پی یو Corei3 که به شما معرفی کردن از سی پی یو خودتون یعنی Phenome II X4 ضعیفتره و سی پی یو هایه سری Athlon II X4 برایه رغابت با Core i3 ها طراحی شدن و سی پی یو خودتون برایه رغابت با Core I5 طراحی شده ، اگر می خواین INTEL بگیرید که باید یه Core i5 بگیرید که فکر کنم قیمتش الان بالایه 400 تومن باشه پس باز گزینه بر می گرده رو همون Phenom II X4 یعنی سی پی یو خودتون ، که باز ممکنه الان تو بازار یافت نشه ( ولی اگر بگردید پیدا میشه ) .
اون سی پی یو FX هم که خودتون قیمت گرفتید به درد بازی نمی خوره و اگر برایه بازی می خواید فنوم ها خیلی عالی هستند یا اینکه شما باید سری های بولدزر رو بگیرید که باز مادربرداش و خوده سی پی یو ممکنه گرون در بیاد
اون گرافیک 7770 GHZ Edition که خودتون قیمت گرفتید با کارت های 6770 و 5770 از لحاظ قدرت هیچ فرقی ندارن ، چون که همشون در یک رده قرار دارن ، اگر شما بتونید یه 6870 بردارید عالی هستش یا اینکه اگر بودجتون نمی رسه باید یه 6870دست دوم تمیز پیدا کنید و همون بردارید ، در غیر اون صورت انتخاب بعدش میشه همین گرافیک خودتون ولی اگر بتونید 6870 بردارید خیلی قوی تره .
مادربرد هم شما اگر بخواید دوباره فنوم بگیرید یه مادربردی بردارید که سوکتش am3+ باشه که همچین آینده نگرانه تره
خوب حالا با این حساب سیستمی که من به شما پیشنهاد می کنم از این قراره ، فقط من قیمت دقیق قطعاتو ندارم ولی با بودجه ی شما جوره :
CPU : Phenom II X4 955
+Mobo : Asrock 880G Extreme 3 AM3
Graphic Crad : Sapphire HD 6870 GDDR5
Ram : Geil 2*2 DDR3 1333
Power : Redmax 550 Watt or more
Case : Cooler Master
بقیه قطعات هم خوبه ، فقط یه نکته رو بگم اونم این که تا اونجایی که می تونی از گرین خرید نکنی چون قیمتش الکی الکی خیلی خیلی بالایه ، شما یه پاور 700 وات از ردمکس که بخری میشه 150 هزار تومن در صورتی که از گرین به پاور 685 وات میشه 220 هزار تومن که اصلآ با عقل جور نیست آدم اینقدر به پول بده .
آخرین ویرایش توسط The-Joker در تاریخ 23-09-12 انجام شده است
Davood2549 (24-09-12)
نه خودمم amd رو ترجیح میدم. امیدوارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPhenom II X4 پیدا بشه.
در مورد 7770 که میگین مشابه 6770 و 5770 هست پس چرا اینقدر گرونتره؟
صبح میرم میپرسم ببینم قیمتا چجوریه. امیدوارم این قطعات پیدا بشه.
منظورتون سیستم اینتل بالایی بود که گفتین بقیه قطعات هم خوبه؟
در مورد مانیتور چه مدلی بخرم؟ و دی وی دی پلکستر بخرم بهتر نیست؟ چون اختلافشون ناچیزه.
سلام عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازارو بگردی Phenom پیدا میشه .
در مورد کارتایه گرافیکا هم اختلاف قیمتشون تویه ایران خیلی زیاده وگرنه در حد 30 یا 50 دلار اختلاف قیمت دارن .
بقیه قطعات هم منظورم همون سیستم اینتلی بود که خودتون نوشتید فقط همونطور که گفتم اگه شما از گرین خرید نکنی کلی سود کردی .
در مورد دی وی در رایتر هم من خودن شخصآ تا حالا پلکستر نداشتم اما چند تا از دوستانم که خودشون خدمات کامپیوتری دارن گفتن که خرابی تویه پلکستور ها کمتر از بقیه است اما من خودم در حال حاظر Sony Optiarc رویه سیستمم و باید بگم دی وی دی رایتر خیلی عالیه ایی هستش و حرف نداره و تا حالا نشده که منو اذیت کنه ، یه شما هم همینو پیشنهاد می دم .
مانیتور هم به نظر من سامسونگ و ای جی قیمتاشون نسبت به بقیه مناسب تره ، من خودم مانیتور 19 اینچ lg دارم و کاملآ راضیم
Davood2549 (24-09-12), nima_hl (24-09-12), Over_Cracker (25-09-12)
|
|
سلام
دیروز رفتم بازار حدود 3 ساعت مغازه ها رو گشتم و اینم نتایجش:
-خوشبختانه بالاخره یک مغازه پیدا کردم که Phenom 2 x4 965 داشت به قیمت 227 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در ضمن از سری بولدزر هم سئوال کردم مدل 8150 قیمتش 480 تومن بود که خود فروشنده گفت ارزونترین مدل هست.
-در مورد مادر برد هیچ مادر بردی از ازراک برای amd پیدا نکردم.
-رم هم corsair 2*2 قیمت 1333 چهل و پنج و 1600 پنجاه و پنج تومن بود. که 45 تومنیه به نظر خودم انتخاب خوبیه. دقیقا مثل رم سیستم خودمه ولی حالا قیمتش کمتر از نصف شده.
-پاور هم ازRedmax فقط یه 600 وات (اگه درست یادم باشه) پیدا کردم که قیمتش 180 تومن بود. و green a530 138 تومن بود. نمیدونم چه کار کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-در مورد کارت گرافیک خیلی مدلهای کمی تو این رنج قیمت پیدا میشد. اکثر مغازه ها فقط کارت گرافیکهای ارزون قیمت داشتند! این چن تا مدلو پیدا کردم:
560 2gb برند xfx و msi هر دو 230 تومن.
460 gtx برند afox هم 330 تومن.
6790 1gb برند axtorm هم 330 تومن و برند xfx هم 290 تومن.
6770 یه گیگ msi هم 301 تومن. 7770 برند msi هم 410 تومن.
که زیاد مدلای تو دل برویی نبودند. ولی نظر شما هم مهمه.
در مورد 6870 راست میگی کارت بسیا قدرتمندیه. ولی متاسفانه نداشتند. فقط ینفر یه 6870(اگر اشتباه نکنم) دست دوم سراغ داشت. که اونم وقتی رفتم گفت فرختمش. (گفت حدود 180-200 فروخته)
حالا یا باید یکی از این مدلا رو بخرم یا یکی از 2 مدلی که قبلا نام بردم یعنی:
HD7750-800 1GB DDR5 SAPPHIRE = 282
HD7770 GHZ EDITION 1GB DDR5 SAPPHIRE =374
و یا یه راه دیگه پیدا کنم که یه مدل بهتر مثل 6870 بخرم. مثلا خرید پستی. لطفا راهنمایی کنید.
-کیس هم مارک Cooler Master هر جا پرسیدم نداشتند و پیدا نکردم. قیمت green magnum 2 هم 92 تا 100 تومن بود تو مغازه های مختلف.
-در مورد هارد هم من نمیدونم بعضی مغازه ها seagate64mb دارن ولی نمیدونم دقیقا با همین مدل baracuda یک هست یا فرق داره.
-در مورد مانیتور هم این گزینه ها هست: مانیتور صفحه تخت ال جی کار کرده که قیمتش 43 تومن بود. مانیتور ال سی دی ال جی که قیمت ارزونترین مدلی که نمایندگی رسمیش داشت 310 تومن بود (16 اینچ). که البته نمایندگی رسمیش گرونتر از جاهای دیگه میده. و یه مانیتور از مارک acer پیدا کردم 19 اینچ 240 تومن! ولی مشخصات دیگشو یئوال نکردم. و در آخر میتونم برم بگردم شاید مدلای بهتر هم پیدا شد. که بنظر خودم خرید همون acer بهترین انتخابه.
-در مورد DVD RW هم خودم یه Liteon اضافی دارم و فعلا چیزی نمیخرم. ببینم چی میشه.
بعضی از قطعات تقریبا قطعی شده اند که احتمالا از این مدلها خواهم خرید:
CPU: x4 965 227
RAM: corair 1333 2*2 45
Monitor: acer 19 Inch 240
Case: Magnum2(ya Magnum+) 92
Hard: Seagate 1tr 64mb 195
.
DVD: نمیخوام بخرم
Power: نمیدونم چی بخرم و چند وات باشه. چون اون مدل که گفتید پیدا نکردم.
اینها نتایجی بود که گرفتم. حالا اگه موافق یا مخالف هستید لطفا اعلام کنید.
الان بزرگترین مشکلم تو انتخاب مادر برد و گرافیک هستش.
مادر برد هم همونطور که گفتم از ازراک هیچی پیدا نکردم. پس لطفا راهنمایی کنید.
در مورد sata 3 , pci express 2.0 2.1 3.0 هم توضیح بدید که آیا مهم هستن یا نه؟
امروز عصر میخوام برم بخرم. اگه شما زودتر راهنمایی کنین. پس منتظر راهنماییتونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیز دل
خیلی خیلی ببخشید که دیر جواب دادم ، اینترنتم قطه الان تو کافینتم .
ببین عزیز در مورد مادربرد که به نظر من شما که ازراک گیر نیاوردی مارک msi بگبر یا ecs یا هر مارکی فقط سوکتش +am3 باشه ، من خوم الان مادربردم مدل ecs a785gm-ad3 هستش که هنوز که هنوزه داره واسم کار می کنه و باس رمش هم تا 1600 ساپورت می کنه و عالی هستش ولی گیر نمیاد ، من خودم از esc مادربرد تو بازار مشهد دیدم ولی از مارکایه دیگه فقط سوکتایه intel بودن .
گرافیک هم که شما می خری توجه کن که مدل GDDR5 باشه و DDR3 یا GDDR3 نباشه ، دوست عزیز تو تاپیک زیر یه عزیزی داره کارت6850 آکبند رو به قیمت 350 تومن می فروشه به نظر من اگه شما مثلآ می خوای 330 تومن پول بدی و 6790 بگیری یا 330 تومن و 460 بخری این گرافیکه 6850تو تاپیک زیر رو بخر و اورکلاکش کن ، در غیر این صورت بهترین گرافیکی که شما تو مدلایه بالا نوشتی اول 460 هستش و بعدش 6790 که خیلی گرونن و P/P ندارن ، ولی خوب با این وضعیت بازار چی کار میشه کرد ، فقط توجه کن که 460 مدل یک گیگش باشه و 768 مگابایتش نباشه .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...ت-مناسب
پاور هم همون برند ردمکس رو بخر و یه پاور 550 وات کافیه .
PCI-E 2 و 3 هم فرق آنچنانی با هم ندارن ( در بازی و تست گرفته شده ) پس شما نمی خواد پول زیادی بابت PCI 3 بودن مادربرد بپردازی ، فقط همون بحث آینده نگرانه تو بودنشه و شما خیالت راحت باشه که کارت گرافیک PCI3 به PCI2 هم می خوره و فرقی نداره .
SATA 3 هم دقیقآ مثل PCI-E هستش ، فقط اگر هارد شما یا مثلآ SSD شما SATA 3 باشه ، سرعتش بیشتر میشه .
آخرین ویرایش توسط The-Joker در تاریخ 27-09-12 انجام شده است
Davood2549 (29-09-12)
ممنون و پوزش بابت زحمتی که کشیدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان دیگه میخوام که کمک کنن اگهThe-Joker عزیز فعلا نمیتونه جواب بده.
فکر میکنم 6850 انتخاب خوبی باشه. البته فکر میکنم PCIE 2.0 باشه، مشکلی نداره؟ بعد چرا میگید آورش کنم؟ مگه همینطوری جواب نمیده؟ بعد اگه بخوام 460 بخرم برند Afox مشکلی نداره؟ آخه تا حالا چیزی ازش نشنیدم.
درباره مادر برد هم این مدل خوبه؟ 870S-G46FX MSI
http://www.fafait.ir/new1/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetail s&virtuemart_product_id=200111109&category_id=14 0
قیمتش 150 تومنه
درمورد هارد هم 1TB SATA III 64MB ST1000DM003 Seagat رو پیدا کردم به قیمت 201 تومن. خوبه؟
در مورد مانیتور چی؟ Acer 19 خوبه؟ به قیمت 240 تومن.
سلام به شما عزیز دل ، همین الان باز تو کافینتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز اگه فکر می کنی که زیاد حرف زدم حتمآ بهم بگو تا دیگه چیزی نگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
ببین عزیز دل 6850 گرافیک خیلی خوبیه و همینوری کاملآ برایه بازی های روز جوابگویه ، من که گفتم اورش کنی برایه این بود که به حداکثر قدرتش برسی ، کارت گرافیک ، برنده afox هم برنده خیلی خوبیه و مشکلی نداره .
مادربرد هم خیلی خوبه و به شما پیشنهاد می کنم که همین رو بخری عزیز .
هارد هم خیلی خوبه .
مانیتور هم برند Acer هم خوبه و مشکلی نداره .
در کل قطعاتی که خودتون انتخاب کردید خوبن و نمیشه حرفی زد .
Davood2549 (02-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks