شما برای انکود یا کانورت، نیاز به سی پی یو دارید، مگه نه شما میخواید تعداد زیادی فیلم همزمان انکود کنید و برید با خیال راحت، فردا برگردید ببینید صد ها فیلم آماده شده؟ درسته؟ چون سی پی یو 8 هسته و 16دستورالعمل همزمان میتونه اجرا کنه،قطعا هرچقدر رم بیشتر باشه توانایی انجام عملیات همزمان بیشتری فراهم میشه. 16گیگ برای تا رزولوشن 4K کافی هست. رزولوشن هایی که شما انکود یا کانورت میدین در حد 1080 هست درسته؟ ولی شما 1دونه فیلم که کانورت نمیکنی،بلکه همزمان چندین فایل هستن،درسته؟ بازم به نظرم 16 گیگ رم ببندید بهتره چون 8گیگ رم برای سی پی یو 8 هسته ای واقعا پایینه و بنظرم باتلنک (گلوگاه) ایجاد میکنه بخصوص برای کارهای مدنظر شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید رندر کردن 5 دقیقه 4K روی 40مگابیت بیت ریت، با پردازنده رایزنی که معرفی کردیم من و دوستمون، نهایت 30 دقیقه وقت میبره. (تست شده) و این زمان تقریبا برابر با پردازنده ی 4.5 میلیونی اینتل 6900کی هست که مادربوردش هم نزدیک به 1 میلیون قیمت داره.
این بیشتری سخت افزار با توجه به پول شما، برای کاهش دادن زمان کارهاتون هستش.
قضیه ی VPS که دوستمون در بالا گفتن شخصا نمیدونم چی هست و تست نکردم، ولی تجربه خودم در کار با اینجور نرم افزار ها (من با Adobe Media Encoder کار می کنم) مطمئنم سیستمی که پیشنهاد دادیم قطعا خیالتون رو راحت میکنه.
انشالله خرید خوبی داشته باشین و راضی باشین از سیستم جدیدتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks