سلام
فکر نکنم سیستم نو خیلی قوی تری بتونی بخری
همین رو نگه دار !
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان میخوام یه سیستم بخرم جایگزین این سیستم... قیمت هم دوروبر 1 میلیون چی بخرم خوبه؟
mainboard = p5kpl
cup = intel e5200
ram = 2gb
hdd = 500
vga = 128 geforce e7300
monitor 19 led
power rimax 600 w
این سی پی یوهای تقریباً یکی هستن ولی چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor و Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 Processor
حدود 180 اختلاف قیمت دارن یعنی ارزش داره؟
راستی این مانیتورهای جدید چرا dvi ندارن؟ 19 یا 20 تو سامسونگ و ال جی dvi دار یا hdmi دار پیدا میشه؟ این aoc من dvi داره ولی این جدیدا چرا ندارن؟ کیفیت تصویر فرق نمیکنه یعنی؟
برد چی خوبه؟ asus یا giga ؟ رم چه مارکی خوبه بگیرم 4 گیگ میخوام... پاور عوض کنم یا همین جواب میده؟
این بردها خوبن کدومشون رو تائید میکنین؟ ASUS H81M-C LGA1150 H81 MB و MB GA-B85M-HD3 این کوچکی بردها ایراد نیستن؟ بعداً مشکلی پیش نیاد؟ گرافیک نمیخوام...
|
|
سلام
فکر نکنم سیستم نو خیلی قوی تری بتونی بخری
همین رو نگه دار !
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moderator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شمااول مشخص بفرمایید کاربریتون رو تا من به شما کمک کنم -شاید باانداختن یک گرافیک کارتون حل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moderator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
g3220 یک پردازنده دو هسته است و 4150 علاوه بر دو هسته 2 ترد هم داره این دو پردازنده اصلا یکی نیستند
مانیتورهای 19 و 20 با ورودی hdmi و dvi هم در بازار موجودند ولی قیمت بالاتری دارند به همین دلیل به تعداد پائین وارد میشوند
برند مادربرد به اندازه مدل اهمیت ندارد .
تقریبا تمامی رمهای موجود در بازار بدون مشکل با پلتفرمهای جدید کار میکنند یک مدل ارزان قیمت با گارانتی تهیه کنید
پاورتون را قطعا عوض کنید چون با این پاور قطعا مشکل بعدا پیش میاد
اگر کاربری بازی ندارید و کاربریتون کارهای روزانه است بنظر پلتفرم فعلیتون نیاز به آپگرید ندارد
*MoJtAbA* (30-09-14), AMD>INTEL (30-09-14), mehrdad_ab (30-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks