با سلام
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان می خواد برا ی پسرش یک سیستم بخره تا سقف 700 تومن
کاربری خاصی مد نظر نیست کار با اینترنت . کارهای معمولی دیگه و شاید هم کمی بازی ( البته کاربر کم سن و سال هست و اینجا اصلا خبری از بازیهای جدید نیست که بخواد به صورت حرفه ای بازی کنه )
منتظر نظر دوستان هستم
با تشکر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
درود
در حال حاضر 700 تومن واسه سیستم یعنی 300 تومن قدیم!
پیشنهاد میکنم با دوستتون صحبت کنید که یک سیستم دست دو تمیز خریداری کنند به جای نو. خودتون میتونید قطعات اصلی رو از بازارچه های مختلف انجمن ها تهیه کنید.
با این حال یه پیشنهاد میدم در حداقل:
کد:Mobo:ASrock A75M-HVS->130T APU:AMD A4 3300->100T RAM:Kingmax 1*2GB->20T HDD:Seagate SATA II 500GB->205T ODD:liteon 24X DVD/rw->30T PSU:Memonex Silent EX.LN 370W->40T CASE:Elegance cS-601BK->25T Monitor:Aoc 2036S->170T Speaker+MOUSE+keyBoard->50T __________ total->770T
سیستم کمتر از این،ارزش خرید نداره(میفته تو پلتفرم تک هسته سمپرون)
جواد جان؛ حداقل اگر بتونید هارد دیسک رو دست دو خریداری کنید مشکلتون حل میشه.
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر
چه خبر هست توی این بازار . هنوز اثار اون سیل مثل اینکه وجود داره
قیمت هارد فکر کنم از 50 تومن رسیده به این قیمت درسته ؟
این APU :AMD A4 3300از amd در حد کدوم پردازند های اینتل هست و گرافیک انبردش چطوره ؟
از اینتل چیزی با این قیمت نمیشه بست نه ؟
الان سری core i3 قیمتشون در چه حدی هست ؟
فکر نکنم با این پولبشه یکی یک سیستم بست
با تشکر
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 27-01-12 انجام شده است
Comodo Internet Security
Rezasam1 (27-01-12)
سلام کیوان جان
عزیز شما 2-3 روز صبر کن ببینیم وضعیت دلار چی میشه
دیروز آقای بهمنی از دلار 1226 تومن صحبت کردن که شخصا خیلی بعید میدونم ولی به هر ترتیب ایشون رئیس بانک مرکزی هستند
اگر فردا بانک مرکزی واقعا بتونی دلار را به این قیمت تامین کنه وضعیت قیمتها دگرگون خواهد شد
کاربر شهرسختافزار
ممنون نیما جان
ایشون لطف دارن به ملت با اینهمه نوساناتولی به هر ترتیب ایشون رئیس بانک مرکزی هستند
امیدواریم . چون ارزو بر جوانان عیب نیستاگر فردا بانک مرکزی واقعا بتونی دلار را به این قیمت تامین کنه وضعیت قیمتها دگرگون خواهد شد
با شه عزیز تا چند روز دیگه هم صبر می کنیم تا ببینیم چی میشه
با تشکر
Comodo Internet Security
|
|
البته یه نکته را یادم رفت بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشبینی خودم دلار 2600 تومنیه تا 2 هفته دیگه
به عبارتی اگر در این 2-3 روزه قیمت پائین نیامد شما سریع سیستم را تهیه کن ( چند روز صبر نکن )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks