سلام دوستان

من یه سیستم می خوام تا قیمت 600.000 تومان (یا کمی بیشتر)
قطعات مورد نیاز : سی پی یو ، کارت گرافیک ، مادر برد و رم (هارد دارم)
سی پی یو حتما AMD (چهار هسته ای یا بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و کارت گرافیک حتما ATI ترجیحا سری HD5000
مادربرد هم مادر بردی باشه که بتونه از حداکثر توان سی پی یو و کارت های گرافیکی پیشنهادیتون استفاده کنه و ترجیحا USB 3.0 رو پشتیبانی کنه
موارد استفاده من هم از این سیستم کار با نرم افزارهای سه بعدی مثل 3dmax و blender و نرم افزارهای edit مثل edius و نرم افزارهای جلوه های ویژه مثل after effects , fusion و ...
درضمن از دو سیستم عامل kubuntu و win7 استفاده می کنم که هردو 64 بیتی هستن در نتیجه از 6 گیگ رم یا بالاتر استفاده می کنم (پس مادربرد باید ساپورت کنه !)
شرمنده یک مورد دیگه هم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خوام طوری باشه که بتونم حداقل بازی های حال حاضر و آینده رو روش اجرا کنم البته زیاد اهل بازی نیستم ولی بعضی اوقات لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت از 600 هم بالاتر شد مشکلی نداره ، بی زحمت شما قطعات پیشنهادی و حدود قیمتشون رو بفرمایید تا من یه نتیجه گیری کلی بکنم

شرمنده خیلی زیاد شد ، پیشاپیش از کمکتون صمیمانه سپاسگزارم

موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام

شما ۲ کاربری متفاوت با بودجه نسبتا محدود دارید

اگر برای بازی بخواهید کارتی قویتر از 5770 بردارید بودجه شما برای قطعات دیگه مقداری محدود میشه

ولی اگر بتونید بودجتون رو افزایش بدین قطعات زیر رو توصیه میکنم

phenom ii x6 1055t 210

asrock M3N78D 64

elixir 1333 2*2gb 122

ati 5850 320

این سیستم هم برای کارهای 3d و هم برای بازی قدرت خوبی داره