مونیتور رو تو بازا سئوال کن میدونم aoc یه مدل 22 led داره که زیر 200 تومنه ولی رزولیشنش fullhd نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد هم 2 تا 160 بصورت رید سرعتش از یدونه 500 کمتره فقط ریسک خرابیش 10 برابره ، از نظر قیمت هم که تفاوت آنچنانی نداره ، شما چرا یجا از سوراخ سوزن رد میشن ولی ........
قیمت مین هم حدود 10-20 تومن از h55 بیشتره بقیه قیمتها رو هم که حدودا گفتم
مدلشو دیدم ولی چون 1920 نیست بدرد نمی خورهمونیتور رو تو بازا سئوال کن میدونم aoc یه مدل 22 led داره که زیر 200 تومنه ولی رزولیشنش fullhd نیست
خب اگه led فول اچ دی نیست پس هیچ اگه میشه بهترین مانیتور رو تا حداکثر 220 معرفی کنید
من هارد 2 ترابایت سیگیت روی سیستمم هست تا اونجا که من امتحان کردم دور و بر 20 مگ سرعتش بیشتر از 160 هست چطوری 500 اینقد زیاده؟هارد هم 2 تا 160 بصورت رید سرعتش از یدونه 500 کمتره فقط ریسک خرابیش 10 برابره ، از نظر قیمت هم که تفاوت آنچنانی نداره ، شما چرا یجا از سوراخ سوزن رد میشن ولی ........
یعنی واقعا دوتا 160 کار یک 500 رو نمی کنه؟ مگه سرعت چنده؟ تست ازشون دارید؟
ببینید شبکه 10-100-1000 هست و سرعت 1000 مگابیت میشه بیش از 125 مگ می خواهم یک هاردی باشه راحت جواب بده (هم کابل و هم سوئیچ و کارت شبکه سرعتشون 1000 مگابیت هستند)
فرق h55 با p55 چی هست؟ کلا کدوم بهتره بگیرم؟قیمت مین هم حدود 10-20 تومن از h55 بیشتره بقیه قیمتها رو هم که حدودا گفتم
ممنون
|
|
عزیز شما اگر پستای بنده رو نمیخونید خودم رو بیخود خسته نکنم تایپ کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست #6 مونیتور 224 تومنی معرفی کردم که خودم بعد از کلی تحقیقات خرید کردم
در پست #9 تفاوت p55 و h55 برای کار شما رو توضیح دادم
در مورد هارد هم برین همون 2 تا 160 رو رید کنید تا 2 ماه بعد زوارش در بره بعد بندازید دور یکی یا 2 تا سیگیت 500 بگیرید
amirpcp30 (09-12-10)
باشه حالا چرا میزنی
مثل اینکه شما پست های منو نمی خوانیو من گفتم این مانیتور تا کرمان بیاد قیمتش بالا میزنه ولی باشه همینو میگیرم دیگه
در مورد مین شما هیچی در پست 9 نگفتید فقط گفتید p رید رو ساپورت می کنه اما من فرق کلش رو می خواستم مزایا و ...
در مورد هارد هم ببینید من دارم از شما مشاوره میگیرم که چیکار کنم بهتره دوست دارم بدونم که چرا یک هارد رو باید بخرم و چرا یکی رو نه که فردا پشیمون نشم
به هر حال ممنون
این قیمت 224 قیمت شرکته مادیرانه و در تمام ایران همین قیمتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق p و h هم برای شما که کارت گرافیک جدا استفاده میکنید و نمیخواین کراسفایر کنید فقط همون پشتیبانی نکردن از رید در سری h هستش
هارد سیگیت 500 به دلیل تک پلیت بودن ، سرعت بالا و اصطحلاک کم ( به دلیل همون تک پلیت بودن ) برای رید مناسبه
هاردهای 160 به دلیل دما بالا و تکنولوژی قدیمی معمولا موقع رید زود داغون میشن و برای این کار مناسب نیستند
خدا کنه اینطور باشهاین قیمت 224 قیمت شرکته مادیرانه و در تمام ایران همین قیمته
نظرتون در مورد 2262tqچیه؟
این2262 مثل اینکه کیفیت و زاویه ی دید بهتری داره اما از یک طرف 2261 پورت hdmi داره و یکی از پرفروش ترین های ایران بوده
فرق دیگه ای هم دارند؟
از نظر زیبایی کدوم بهتره؟
فرق LG W2253TQ با 2262tq چی هست؟
همون p رو میگیرم شاید خواستم هارد 500 رو رید کنمفرق p و h هم برای شما که کارت گرافیک جدا استفاده میکنید و نمیخواین کراسفایر کنید فقط همون پشتیبانی نکردن از رید در سری h هستش
زیر 500 هیچ کدوم بدرد نمی خورن؟ چون واقعا 300 هم زیادههارد سیگیت 500 به دلیل تک پلیت بودن ، سرعت بالا و اصطحلاک کم ( به دلیل همون تک پلیت بودن ) برای رید مناسبه
اگه فقط مشکل دما و خرابیشنون هست که من همیشه کنارشون فن میزارم همین الان هاردم دماش 25 هست ( 2 ترابایت سیگیت)هاردهای 160 به دلیل دما بالا و تکنولوژی قدیمی معمولا موقع رید زود داغون میشن و برای این کار مناسب نیستند
ممنون
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 10-12-10 انجام شده است
سلام
من الان رفتم سیستمو کامل قیمتشو بگیرم و...
قیمت هارد 160 رو گفت 40 تومان و هارد 500 رو گفت 50 تومن که همون 500 به صرفه تره با این چیز هایی هم که شما میگید
مانیتور هم گفتم 2262tq و 2261vp گفتم که هر کدوم گیرشون اومد
موس و کیبورد رو گفت مایکروسافت داره 40 تومان با هم هستند خیلی خوبه
بقیشم اینا:
asrock p55 pro
intel i5 760
LITEON 24X
case orbit
hard 2*160 maxtor
RAM : 2*2 GIG 1333 KINGMAX CL9
در ضمن کینگستون هم داشت نمی دونم حالا کدومشو بگیرم
power 435b-us
اینا رو گفتم هر کدومشو هم نداره و قیمت هم نداره فردا از تهران قیمت بگیره بهم بده و بعد تایید کنم که سفارش بده
ممنون
سلام
اینا رو سفارش دادم:
2262tq (چون hdmi لازم نیست فقط به کامپیوتر وصله البته اگه مزیت دیگه ای هم مدل vp داره بگید الان زنگ بزنم یکی همون vp بیاره)
asrock p55 pro
intel i3 550
hdd seageat 500 * 2
dvd liton
ram reader kingar board
case orbit
power 435-us
key board microsoft (همراه با موس)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks