کلا کیس خوشم میاد قشنگ باشهخوب این حالا شد یه چیزی
ببین عزیز کیس خوب موقعی نیازه که داخلش دمای زیادی تولید بشه وقتی شما یه همچین سیستمی دارین میبندین یه کیس ارزون هم کفایت میکنه
من کارت شبکه ای هم براش گرفتم قبلا که الان روی یک سیستم دیگس وقتی اینو خریدم میزارم روش ولی گفتم اگه خودش داشته باشه دیگه نیاز به این چنین کار هایی نیستدر مورد کارت شبکه متاسفانه مادربردهای جدید خیلی کم این امکان رو دارند و اونهائی هم که دارند قیمت خیلی بالائی دارند که به کار ما نمیاد
پس ما باید یک کارت شبکه pci هم در نظر بگیریم که لااقل 2-3 اسلت با گرافیک فاصله داشته باشه پس مادربردهای کوچیک هم نمیتونیم استفاده کنیم
منم از این مین های micro کلا بدم میاد که همش گرافیک با pci قاطی میشهپس ما باید یک کارت شبکه pci هم در نظر بگیریم که لااقل 2-3 اسلت با گرافیک فاصله داشته باشه پس مادربردهای کوچیک هم نمیتونیم استفاده کنیم
البته هارد 80 ide هم هست ولی زیادی سرعت پایینه همین طور 160 ساتا هم دارم که می تونم نگیرم همونو بزارم روشهارد زیر 500 معمولا سرعت خوبی نداره ، نویز و اصطحلاک بالائی داره و به اختلاف 5-10 تومنیش اصلا نمیارزه
هارد رو 500 سیگیت بردارید
مدل هارد فرق نمی کنه؟
224 کرمان میشه 250 تومن زیادی قیمتش بالا میره اگه میشه یکم پایین تر باشه قیمتش مثلا 210-215 و ترجیحا ledدر باره مونیتور هم خودم lg w2261vp دارم که 224 تومن خریدم و کاملا راضی هستم
خب اگه بخواهم 50 تومن بدم خب گرین میگیرمپاور هم پیشنهاد میکنم 500 tonb بگیرید که قیمتش حدود 60 تومنه ولی هم 80+ داره و هم active pfc
بهتر نیست؟
گرین 535b-us خوبه؟ فرقش با 535a چی هست؟ قیمتا چنده؟ به نظرتون 385b-us بسه برای این سیستم؟
قیمت خوبهasrock h55 pro 120
ولی فرقش با asrock p55 pro چی هست؟
فرق می کنه مدل رم چی باشه؟ مثلا کینگستون بگیرم ارزون تره ولی باس 9 یا 8 باشه2*2 elixir 1600 74
همون طور گفتم می خواهم کیس خوبی باشه حداقلش بخواهم کیس بدرد نخوری بگیرم orbit میگیرمcase magnum ii
چه برندی خیلی خوبه؟dvd
ممنون

Bookmarks