دوست خوب دليل اينكه اين مدل گرافيكو گقتيد چيه؟
Printable View
دوست خوب دليل اينكه اين مدل گرافيكو گقتيد چيه؟
در ورژن هاي جديد مكس و بخصوص ويري3 توجه ويژه اي به گرافيك شده به اين صورت كه اگه يكگرافيك قوي داشته باشي سرعت رندر چندين برابر ميشه ولي اگه گرافيك قوي نداشته باشيم اين اتفاقات همگي به عهده سي پي يو قرار ميگيرهنقل قول:
هرچي تعداد هسته هاي گرافيك بيشتر باشه يرعت رندر بيشتر ميشه
الان كارت K2000داراي 384 هسته هست
فرامرز جان دلیلت انتخابت رو رد می کنه عزیز دل ! اگه بنا بر هسته کودا بیشتر باشه 660Ti با 1344 هسته کودا قیمتش 930 تومنه ! gtx760 هسته های کوداش 1152 تا هست ولی به خاطر مقداری پهنای باند حافظه بیشتر Overall Performance بیشتری داره با وجود تعداد هسته کودا کمتر .نقل قول:
حالا Quardo K2000 تعداد هسته های کوداش 384 تا هست و پهنای باند حافظه ای که میده 64GB/S هست .
در مجموع P/P کارت K2000 اصلاً توجیه پذیر نیست .
اين لينك چند روز پيش حسام بهم دادنقل قول:
همه مطالعه كنيد نتيجتونو بگين
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تستی که بنچمارک نداشته باشه ارزش استناد نداره .نقل قول:
ضمن اینکه تاریخ این مقاله مربوط به سال 89 بوده ! که شرایط به کلی فرق کرده !
ما براساس قطعات روز بررسی می کنیم . و به ریویو روز هم باید استناد کرد . دیگه تاریخ انتشارش حداقل زودتر از Q4 2013 نباشه .
يعني چي مقاله براي سال 89 بوده؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
اگه اين مقاله درست باشه ربطي نداره كه براي چه سالي باشه
بنظر من اينقد راحت نبايد زحمت هاي يه نفر با گفتن اين حرف كه مقاله براي چند سال پيش هست ناديده گرفت بهتره يه تحقيقي هم خودمون انجام بديم
دوستان، خریدار عزیز تماس گرفتن.
کارت گرافیک GTX 650 Ti خریداری کردن!
مادربرد و پردازنده هم گویا خریدن. کیس کوگار هم به زودی می خرن.
قصد اورکلاک هم در آینده دارن!
سیستمشون هم قراره صبح تا شب گویا روشن باشه در حال رندرگیری! لذا طول عمر و مقاومت سیستم در اینجا اهمیت بسیار بسیار ویژه داره! از این ویژه تر و با اهمیت تر، سیستم کولینگ و تهویه ی مطبوع داخل کیس خواهد بود!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام آقا حسام میشه لطفا بگین فرق رم سینگل با غیر سینگل چی هست؟نقل قول:
آیا رمی که توبلاگ گذاشتین با باس 2133 اینطوره یا نه؟
نقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Single یعنی تک ماژول.
Dual یعنی دو ماژول.
منظور از ماژول تعداد رم هست.
یک ماژول، یعنی یک عدد رم.
دو ماژول، یعنی دو عدد رم.
تمامی دو ماژول ها، قابل فروش به صورت تک ماژول هم هستن.
با این شرایط که قیمتشون تقسیم بر 2 میشه و اینکه پکشون باز میشه و یک عدد از رم ها برداشته میشه از داخل پک رم و طبق خواسته ی خریدار براش ارسال میشه.
قطعاتی که تو لیست فوق براتون نوشتم، قیمت کلش با هزینه های حمل و نقل بین 2600 تا 2650 در میاد! اگر داشته باشین این بودجه رو خب همه رو می تونید بخرید. مشکل کار کجاست؟!
ضمناً اگر تمایل شما خرید از بنده هست، پیغام خصوصی اِرسال کنید بهم و در اینجا درخواست خرید نکنید، ممنون میشم.
من تمام قطعات رو گرفتم جز رم و ssd و واتر کولرنقل قول:
پول یه رم 8 رو دارم الان و واسه بقیه همونطور که باهتون صحبت کردم سریعا در اولین فرصت میخرم.
قیمت قطعاتی که نوشتین شما همه چیز رو نوشته بودی الا مادربورد که حساب کردم خیلی بیشتر شد نمیدونم شما منظروتون کدوماش هست که میفرمایین 2600 میشه