پاسخ: خرید سیستم تا 4700میلیون برای مکس
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
http://persian.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4514#ov
http://persian.gigabyte.com/fileupload/microsite/336/oc.html
البته بهتر بود Z97 می خریدید که جدید تر و بهتره! اما خب همین هم خوبه. هر چند مین اورکلاکینگ هست و خیلی با کار شما مرتبط نیست.
- بفرمایید فقط قصد خرید قطعات دارید؟ (بدون مانیتور؟)
- هارد دیسک چند گیگ نیاز دارید؟
- و همچنین اهل گیم هستید یا خیر؟
سلام
علت انتخاب این مادربورد این بود که در بنچمارکها با یه رده تفاوت در بین چندین مادربورد رنج خودش بسیار عالی بود که اول msi m power بود و بعد هم همین مین
اول قصد خرید ام اس آی رو داشتم ولی خب از آخر این شد هر چند ام پاور قیمتش کمتر هم بود در حودود 40 تومن
بله فقط قطعات رو میخوام بخرم و اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم چطور بخرم
آخه مثلا دنبال رم فعلا 8 گیگ هستم دوتا4 با باس 2400 ولی پیدا نمیشه
اهل گیم هم نیستم
نقل قول:
بله حتمافقط مشکل اینه که پیدا کردنش سخت شده
اگر این فروشگاه داخل سایت داشته باشه میخوام بگیرم
- - - Updated - - -
متاسفانه این سری جدید که وادرمیشه قطعا قیمتهای زیادی نسبت به این مدل الان داره و من از لحاظ مالی محدودیت دارم.
نکنته اینجاست که همیشه قیمت جهانی از قیمت داخل مملکت ما پایین تره و اصلا نمیشه روی قیمت مناسب حسابی باز کرد
بله ممنون از راهنماییتون این رو میدونم ولی سفارش دادم واسه پردازنده 4470k که به دستم میرسه
این مشکل رو با واتر کولر حل میکنیم ان شا الله که عمر سی پیو و کاراییش افت نکنه
در مورد رم از نیما کمک بگیر . اگر نیما نداشت . رایان صبا هم موجود داشت
نقل قول:
تو كار مكس باس رم زياد تاثيير نداره ولي خب بهتره همين 2133 باشه
مطمئن هستین باس زیاد تاثیر نداره؟
آخه بهم یه متخصص باس 2400 پیشنهاد داده بود بگیرم
- - - Updated - - -
نقل قول:
در مورد رم از نیما کمک بگیر . اگر نیما نداشت . رایان صبا هم موجود داشت
همین آقا نیما که اینجا پست گذاشتن؟
بله نیما همین تاپیک نظر داده بودند .
نقل قول:
یه مشکل بزرگ که پردازنده های هسول داشتند عدم توانائی دفع حرارت توسط ihs بود که در نتیجه پردازنده زیر بار رندر دماهای بالای 80 درجه را هم تحمل میکرد
در سری جدید طبق گفته ها این مشکل بر طرف شده و به شما پیشنهاد میدهم با این کاربری کمی صبر بفرمائید تا پردازنده های سری به بازار بیایند
سلام
واسه خرید رم میتونید کمکم کنید؟
نقل قول:
سلام
واسه خرید رم میتونید کمکم کنید؟
بهشون پیغام خصوصی بزنید :1. (23):
این سیستم رو بهتون توصیه می کنم. بیش از 4700 نمیشه.
بر روی اون مادربرد، رم کمتر از 2666 مگاهرتز، توصیه نمیشه! اون مادربرد با این رم، دارای رکورد اورکلاک در کتاب رکوردهای گینس هستند!
سازگاری این دو با یکدیگر به طرز شگفت انگیزی اثبات شده اس. با راندمان اورکلاک بسیار بالا و حرفه ای. هر چند شاید لزوماً نخواید اورکلاک کنید.
با توجه به اینکه اهل گیم نیستید، خرید گرافیک کواردو براتون مناسب تره. دیگه بودجه نرسید براتون در لیست قرار بدم. مگر اینکه Quadro K600 بخرید که ارزش خرید پایینی داره!
CPU............... intel................Core i7-4770K Haswell Processor...1085T
RAM...............Gskill..............Trident X 16GB 2x8GB DDR3 2400...880T
VGA................................... PNY Quadro K2000 2GB GDDR5....1680T
H.D.D................Seagate.............1T 64 MB sata3 (st1000DM003...190T)
O.D.D..................Asus....................24x-DRW-24D3ST-BLK/G/AS...65T
P.S.U.................Green....................... .....................750B-OC....445T
CASE ................Green............................. .................x6 black...319T
CPU COOLER.............Noctua ................................. NH-U12P-SE2..212T
كل:4876
والا من تعجب میکنم
چطور من یه بار هارد بلک رو پیشنهاد دادم ، بعضی ها دنبال هر جایی گشتن که از کل سیستم یه آتو ای پیدا کنن و سر آخر هم نویز هارد بلک رو علم شیطان کردن در صورتی که خودشون هم شاید هیش وقت چنین مولفه ای اصلا تو ذهن شون برا ملاک انتخاب خطور نمیکرد اما الان انگار نویزی نداره
فقط از رفتار آدم ها من انگشت به دهن موندم
دوست گرامی خاویار بلک وسترن دیجیتال فلسفه کاربری داره! اینطور نیست که شما برای هر نوع کاربری و هر نوع بودجه ای پیشنهاد بدید بهترین باشه!
برای یک سیستم 3 میلیونی گیم و مالتی مدیا این هارد دیسک مناسب نیست. اگر از نظر شما مناسبه، نظرتون رو نزد خودتون نگه دارید و محترمه. نظر ما چنین نیست و ترجیح میدم در این تاپیک به بحث در این مورد نپردازم. چون هرگز برای بنده نویز بالاش اهمیت نداشت! تنها در تایید حرف آقا نیما بحث نویز وسط کشیده شد که منم تایید کردم! ابداً بخاطر نویز بالا این هارد دیسک رو رد نکردم! بلکه بخاطر صرفاً و صرفاً قیمتش بود!
بنده با این هارد دیسک مخالف نیستم! بلکه با این هارد دیسک برای شرایط اون کاربر و بودجه اش مخالف بودم!
وگرنه هارد سیستم خودم همینه! اگر قبولش نداشتیم، هرگز برای خودمون نمی پسندیدیم!