با سلام یک سیستم به من بیشنهاد بدهید تا 2800 یک بار کیس به تنهایی و یک بار هم با مانیتور و اسبیکر و موس و کیبوردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام یک سیستم به من بیشنهاد بدهید تا 2800 یک بار کیس به تنهایی و یک بار هم با مانیتور و اسبیکر و موس و کیبوردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
*MoJtAbA* (01-12-13)
برای گیم میخواهم هارد هم 1 ترابایت باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین برا چکاری میخواین؟
سیستم پیشنهادی
main:gig-z87-hd3
memory:2*4gig kingston hyper x bus 2400gh
cpu:i7 4770k
power:GP650B-OCبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gerafic :-
البته به این لینک هم سری بزن
لینک
این پیشنهاد خوبیه!!
یه کاربر علاقه مند که سرش شلوغه
*MoJtAbA* (01-12-13)
برای گیم میخواهم و مادربرد نیز از برند ایسوس باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omid14 در تاریخ 01-12-13 انجام شده است علت: برای تکمیل کردن گفته هام
مادربرد گیگا هم برا خودش غولیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این پیشنهاد دوستمون بهتره میتوببندی صفا ببری :دی
Hessam II (01-12-13)
|
می توانی یک سیستم هم با مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر به من معرفی کنید
پیشنهاد سیستم بدون مانیتور و لوازم جانبیش با من. ;)اگر بودجه رو 3 میلیون کنید، برای پیشنهاد یک پاور آینده دار تر، بهتر میشه. (اگر قصد ارتقا در آینده داشته باشید.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-12-13)
عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (01-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks