به نظر من پول تون رو برای سه کاناله بستن رم ها هدر ندین بر فرض اگر هم خیلی تاثیر داشته باشه بعدا می تونین به راحتی با اضافه کردن یه رم دیگه ازش استفاده کنین و قطعا هم 4 گیگ بهتر از 3 گیگ اگر سیستم فنوم 2 می بستین حتی پیشنهاد من رم DDR2 بود به جای DDR3 چون هنوز هم اختلاف قیمت اینها بیشتر از اختلاف کارائی و بعدا هم بدونه عوض کردن سیستم می تونستین رم ها رو عوض کنین.
راجع به مانیتور هم نمی دونم چرا گفتین "مانیتور: احتمالا LED باشه و برند AOC" اولا با این پول که اصلا سراغ مانیتور LED نمی تونین برین ضمینه اش هم تو بازار کمه اما برای کسی که این همه پول خرج می کنه AOC این برند اصلا مانیتور LED نداره فقط یک مدلی داره که اسمش دقیقا یادم نیست که در اون از یک منبع نور LED برای بالا بردن کنتراست مانیتور استفاده کردن و کنتراست 1:100000 اگر اشتباه نکنم می گن داره این مانیتور به هیچ وجه LED نیست یه وقت به اشتباه نا یفتین شما برای کار عکاسی حرفه ای اگر مانیتور بخواین که باید کل این مبلغ فقط خرج مانیتور کنید در غیر این صورت یه LCD که کنتراست بالای 20000 داشته باشه برای شما خوبه حالا LG یا سامسونگ از نظر من در مدل های تقریبا همسان هم قیمت تفاوت زیادی ندارند جز این که معمولا LG ظاهر زیبا تری داره .

Bookmarks