سلام به همه
دوستان من برای کارهای مهندسی( بیشتر تحلیل های المان محدود(تحت تاثیر قدرت سی پی یو تعداد هسته و رم) و کمی استفاده از نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل کتیا) میخوام ی سیستم حول و حوش ده تومن ببندم اگر با افزایش بودجه تا 13 تومن تغییر خاصی توی قدرت پردازشی خام ایجاد میشه میتونم بودجم رو افزایش بدم همینطور میخوام تا جای ممکن جا برای اپگرید باشه در آینده با تعویض سی پی یو یا اضافه کردن گرافیک
بیلد نهایی که فکر میکنم هم به اندازه کافی قوی باشه و هم بشه بعدا اپگرید کرد اینه ممنون میشم اگر نظری دارین یا ایرادی میبینین بفرمایین یک تعداد سوال هم نوشتم اگر تجربه و دانشش رو دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
CPU: AMD 3400g
سری جدید 4000 ظاهرا قراره با گرافیک داخلی ارایه بشن میشه این سی پی یو رو با اونها عوض کرد و اصولا این گرافیک ها برای کارهای مد نظر من میتونن جواب گو باشن یا نه
MB: b450M
مدل خاصی پیدا نکردم چون قیمت ها تا دو تومن فرق داره و ادم گیج میشه ارزش داره بیشتر هزینه کنم یا همشون شبیه هم هستن توی قدرت خام؟ بهتر نیست سری 550 بگیرم برای پشتیبانی از سری 4000 یا همین 450 میتونه ساپورت کنه؟
PSU: 600w
برای امکان اپگرید بعدی زیاد برداشتم بیشتر از این لازم میشه برای اضافه کردن ی گرافیک معمولی؟ سری گرین خوبه برای سیستم که طولانی مدت 7 تا 8 ساعت روشن میمونه؟
GPU: none
احتمالا بعدا ی 1050ti بخرم راستی اگه گرافیک amd بخرم پردازنده گرافیکی سی پی یو با گرافیک با هم کار میکنن؟
ram: Kingstone HyperX FURY 16GB 3000MHz CL15
این مدل دو تا هشت گیگ هم داره اما صد تومن گرون تره کدوم بهتره؟
برای رم سعی دارم کم خرج ترین رم ممکن رو با بالاترین سرعت بخرم چون شنیدم که هیت سینک و غیره تاثیر چندانی روی عملکرد رم نداره حداقل تو مورد کاری من که اورکلاک نمیخوام بکنم تاثیر نداره درسته؟
HDD: Western Digital WD Blue 2TB 256MB buffer
مدل توشیبا هست که ارزوتره موردی داره اونو بخرم؟خودم عمدا حجم بیشتر انتخاب کردم چون اکثر فایلهای تحلیل نهایی پر حجم میشن هر نرم افزار هم حدودا 10 گیگ حجم میبره نمیخوام فضا کم بیارم
SDD: none
بعدا یک مدل پر حجم میخرم که زود هم از کار نیفته اینم نمیدونم چقدر روی قدرت خام تاثیر میذاره ازرش داره ی مدل 120 گیگ بگیرم؟ چقدر عمر میکنه؟
Case
اینم نمیدونم چی بگیرم خوبه چون بعضیا میگن خرج الکیه یعضیا میگن روی کولینگ تاثیر داره چه مدلی میتونم با حداقل هزینه بگیرم که کولینگ خوبی هم داشته باشه ؟
خب تموم شد ی مانیتور دست دو هم میگیرم و ماوس و کیبورد هم که دارم به نظرتون این سیستم حدودا چند درمیاد؟ جا داره با 13 میلیون سیستم بهتر گرفت که قدرت پردازشیش خیلی فرق کنه یا نه؟
ممنون از تمام دوستانی که وقت میذارن و راهنمایی میکنن

Bookmarks