بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوستان مبحثی که می خوام مطرح کنم ممکنه خیلی طولانی و خسته کننده باشه اما ممنون میشم تا دقیق راهنماییم کنید.
من می خوام یه گیم نت راه اندازی کنم و دارم دنیال سیستم مناسب براش میگردم
گیمنت-م تلفیق pc , ps , xbox هستد
بحث ps رو حل کردم
xbox رو هم گذاشتم برای بعد
مهمترین مسئله برام بحث pc هست
من برای این کار از مادربرد های بایو استار چند مدل رو انتخاب کردم که چیپست h310 دارن و میشه cpu های نسل 8 و 9 رو روشون راه اندازی کرد
Ram رو هم 8 در نظر گرفتم با باس 2400 البته از یک رم استفاده می کنم تا در آینده در صورت نیاز بتونم یدونه دیگه بهش اضافه کنم
مشکل اصلی من کارت گرافیک هست.
انتخاب خودم nVIDIA هست ولی حقیقتش نمی دونم چه مدلی با چه میزان حافظه به درد این کار میخوره هزینه ای که می تونم برای کارت گرافیک کنم از 2 تا 4 میلیون هست. ولی می خوام تا میشه خوب بخرم اما با قیمت مناسب تر.
نکته (حتی amd برام خیلی فرق نمیکنه)
حالا چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
1- کارت گرافیک چی بردارم فقط حتما مد نظر داشته باشید که 192bit باشه چون بعد از اون قیمت ها خیلی فضایی میشه. تا جایی که تحقیق کردم کیفیت FullHD رو میده و فکر نکنم برای گیمنت فعلا بیشتر از این نیاز باشه.
2- cpu رو Core i3-9100F با قیمت 1.200.000 ولی چون پردازنده گرافیکی نداره فکر نکنم به درد بخوره آیا این مدل با پردازنده گرافیکی هم هست یا خیر؟ و Core i3-8100 با قیمت 1.600.000 در نظر گرفتم اما خودم برای شروع و فعلا همون i3 9100f (لبته اگه مدل با پردازندش باشه یعنی core i3 9100 همچین چیزی هست؟) رو مد نظر دارم. نظر شما دوستان چی هست؟
نکته:(بعضی ها میگن میان ردش CORE I5 بگیرم اما فعلا بودجش نیست. ولی در آینده در صورتی دوستان صلاح بدونن که نیاز باشه. آروم آروم ارتقائشون میدم. فکر نکنم Cpu با نسل 8 یا 9 مدلش خیلی تفاوت کنه. چون فکر میکنم با قطعات مخصوصا بحث گلوگاه با کارت گرافیک خوب کنار بیاد.)
3- به نظرتون گرافیکی که بر میدارم رمش 4 باشه 6 گیگ؟
4- آیا از SSD هم استفاده کنم یا خیر؟ اصلا تاثیری می ذاره روی بازی یا نه؟
5- یه جا خوندم اگه تلوزیون 4k داشته باشیم برای ps4 با قابلیت FullHD میشه با یه نوع کابل کیفیت خروجی تصویر رو 4K کرد. می خواستم ببینم برای pc هم میشه.
نکته( من از tv استفاده میکنم برای سیستم هام.)24 یا 32 اینج فول اچ دی اگه بخوام 4k بگیرم می تونم خروجی رو با تبدیل یا هر کار دیگه ای 4k کنم؟)
5- برنامه ای که مد نظرم هست این هست که کیس نگیرم و همه سیستم ها رو داخل یه باکس که طرحش رو ریختم قرار بدم و با سیستم خنک کننده قوی داخل اون باکس رو خنک کنم که هزینه هام هم کمتر بشه و هم بتونم سیستم رو در خنک ترین حالت نگه دارم. پس لطفا کارت گرافیکی که پیشنهاد میدید رو برای شروع با این مورد در نظر بگیرید که می خوام اور کلاکش کنم. و حتی cpu رو. دمای داخل این جعبه هم بین 21 تا 16 درجه هست حتی میشه تا 14 درجه هم کاهش پیدا کنه)
6- با توضیح بالا نیاز به خنک کننده خیلی خاصی که برای پردانزده نیست؟ یا هست؟
7- چندتا سیستم ddr3 , یه سیستم ddr2 دارم به نظرتون اگه پردازنده ها و رم و گرافیکشون رو ارتقاء بدم میشه اینها رو هم برای شروع به کار گیری کرد یا نه؟ سیستم ddr2 که دارم 8 گیگ رم داره. گرافیک هم که مسئله ای نیست. و پردازنده رو هم قصد دارم رو Core 2 quad کنم. یا اگه لازم باشه QUAD CORE می کنم. سیستم های ddr3 هم سوکتشون 1155 هست یه جا نوشته بود که میشه تا نسل 4 رو روی اینها سوار کرد!!! به نظرتون شدنی هست؟ آیا فاکتور خاصی رو باید در نظر بگیم؟
8- برای هر سیستم هم HDD 2tr در نظر گرفتم کافی هست یا زیاده؟
حقیقتا من سه ساله کلا بازی رو گذاشتم کنار چون سیستم خودم دیگه جواب نمیداد بازی ها رو رو آخرین تنظیمات بازی کنم دیگه بهم حال نداد بازی کنم. و خبری از حجم بازی ها و... ندارم.
9- هر چه می خواد دل تنگتان بگویید و از راهنمایی دریغ نکنید ممنون.
10- حتما زمانی که بهم پیشنهاد می دید قیمت ها رو مد نظر داشته باشید و اگه براتون مقدور بود با چند رده قیمتی پیشنهاد بدید تا ببینم چه کار می تونم بکنم.
دوستان این رو مد نظر داشته اشید که من می خوام طوری سیستم جمع کنم که حالا حالا نیاز نباشه که سیستم رو کلا تغییر بدم و با اندکی تغییر بشه به روزشون کرد. برای همین الان تلاشم این هست که حداقل سیستمی که میشه برای اجرای خوب بازی ها در نظر گرفت رو تهیه کنم.
یه سوال هم الان برام پیش اومد. به نظرتون مادربرد های H310 فایده ای دارن یا هزینه روی این مورد رو بیشتر کنم و از جاهای دیگه کم کنم تا در آینده به مشکل بر نخورم و بتونم موارد دیگه رو به خوبی و با دست باز ارتقاء بدم؟
دوستان من کاملا تحقیق کردم و اطلاعات پایه رو دارم مثلا فرکانس ها ی قطعات یا تعداد هسته گرافیکی و نوع چیپست های قطعات به خصوص مادربرد. پس نیازی نیست در این موارد توضیح بدید. شما اطف کنید مدل ها رو معرفی کنید و دلیلش رو هم بگید من خودم میرم یه تحقیق کاملا میکنم.
اگر غلط تایپی وجود داره به بزرگی خودتون ببخشید
در پایان هم از همتون ممنونم.

Bookmarks