AMD>INTEL (31-05-15)
اوکی برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جایگزین کردم تو لیستم
بقیه موارد اوکیه ؟
رم رو هم به قول شما احتمالا 4G*2 برمیدارم
آخرین ویرایش توسط ALEX_HOT در تاریخ 31-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (31-05-15)
به نظر من ارزش داره 2 تا 4 گیگ باس 2133 حتی 2400 بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده آبی مدار بسته هم مشکلات خودشو داره . به نظرم ایرکولینگ hr2 macho طول عمر بیشتری داشته باشه .
ALEX_HOT (31-05-15), SajjadKhati (31-05-15)
|
ممنون از همه
فقط به عنوان آخرین سوال
از پیشنهاداتتون این قطعات رو برداشتم - گرافیک هم یه مدل بالاتر بردم
کیس پیشنهادیتون چیه برا این سیستم ؟ سیستم چطوره به نظر شما
بازم ممنون و متشکر
Gigabyte GA-Z97-D3H 580
Intel Core i7-4790K 1100
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10 270
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB 900
Samsung 850 EVO 120GB 280
Seagate Barracuda 1TB 180
Asus 24X DRW-24D3ST 70
cpu green hr2 macho 145
Green GP650A-UK *Gold* 280
آخرین ویرایش توسط ALEX_HOT در تاریخ 31-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (31-05-15), SajjadKhati (31-05-15)
رایتر اگر لایتون برنر مکس پیدا کردی از اسوس های جدید خیلی بهتر هست . چون کیفیت درایوهای اپتیکال به شدت افت کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALEX_HOT (31-05-15)
گرافیک رو Nvidia بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اغلب نرم افزارا با کودا کار میکنن البته مایا و اینا رو نمیدونم ولی کل محصولات adobe با کودا کار میکنه
Admiral_Hunter (01-06-15), ALEX_HOT (31-05-15), AMD>INTEL (31-05-15)
چشم برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه کیس خالی که به راحتی بشه پیداش کرد ، برا این قطعات چی پیشنهاد میدین ؟
گرافیکی که خودم تغییر دادم مشکلی نداره دلاور ؟
ممنون از بذل محبت شما
سلام عزیز دلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خیلی ها شنیدم سری R9 خیلی بهتره برا اینکار
انویدیا برا گیم مناسبه اگه اشتباه نکنم
Hessam II (31-05-15), SajjadKhati (31-05-15)
همون دیپ کول خوبه . قیمتش هم عالیه . با کولر گرین و کارتهای بلند گرافیک هم مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALEX_HOT (31-05-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت میدونی اما تا جایی که میدونم برعکسه ینی amd تو پرفورمنس گیم کارایی بیشتری داره
ALEX_HOT (31-05-15)
|
خوب دوستان بنده خیلی خیلی تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتید
ایشالا چند روز آینده برا خرید اقدام میکنم
سلامت و زنده باشید
یا حق
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ختم تاپیک
Admiral_Hunter (01-06-15), AMD>INTEL (31-05-15), SajjadKhati (01-06-15)
باز هر سوالی داشتید اطلاع بدید . جواب میدیم دوست گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALEX_HOT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (01-06-15), ALEX_HOT (31-05-15), SajjadKhati (01-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks