مورد های خودتون ,خوبن مشکلی نداره
سلام
یه سیستم میخوام ببندم برای نرام افزارهای فتوشاپ ، ایلوستریتور و نرم افزارهای جانبی و مشابه (3بعدی کار نمی کنم ، و نرم افزار های مربوط به ادیت ویدیو رو هم کم)
نوع کاربریم طوریه که چند تا نرم افزار اصلی رو با هم اجرا میکنم + 10تا تب تو کروم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایت بوجه ام واسه کیس 3 تومن هست، البته فعلا گرافیک رو نمی خرم میزارم واسه موقعی که دستم باز تره (خودم به این نتیجه رسیدم اگه موردی هست راهنمایی کنید) + هارد و اس اس دی رو دارم
از تاپیک هایی که خودم خوندم قبلا دوستان رو راهنمایی کرده بودید به این نتیجه رسیدم:
i7 4790
Gigabyte GA-H97_D3H
GSkill RipjawsX 1600 (cl:7) 4x4
Green GP650A-UK Gold
Green Thermalright Macho Black
Green X1
اینا حدودی شده 2.6 تومن
ترجیحا نمی خوام پول اضافی بدم و ضریب بالای کارایی به قیمت واسم مهمه / مانیتورم هم فول اچ دی میگیرم
پیشاپیش ممنون
آخرین ویرایش توسط mojtaba-e در تاریخ 28-04-15 انجام شده است
|
مورد های خودتون ,خوبن مشکلی نداره
به نظرم شما مادربرد رو از سری Z97 بگیرید . استفاده از رم باس 2400 تو موارد کاری شما کاملا محسوس هست و دستتون برای اورکلاک در صورت لزوم بازتر خواهد بود . نظرم مادربردی از سری بلک ادیشن گیگابایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba-e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK 690T
RAM GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11 590T
بقیه مواردی که نوشتید مناسب هستند .
M3RS4D 50062 (28-04-15), mojtaba-e (28-04-15)
اول ممنون از دوستان بخاطر پاسخ سریعشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری بلک ادیشن برای کارهای سنگین و کارهای سنگین طراحی شدند . البته GA-Z97-D3H هم کافیه .ولی مسلما از خرید مادربردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba-e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK پشیمون نخواهید شد . همیشه از من داشته باشید این مسئله همیشه مادربرد رو سعی کنید بهترین گزینه ممکن رو انتخاب کنید . چون دردسرهای بعدی کمتر میشن .
M3RS4D 50062 (28-04-15), mojtaba-e (29-04-15), Nima061 (28-04-15)
بلک ادیشن برای کاربری 7 /24 هستش. یه مادربرد سروره در اصل تو لباس چیپست Z97
- - - Updated - - -
بلک ادیشن برای کاربری 7 /24 هستش. یه مادربرد سروره در اصل تو لباس چیپست Z97
|
آقا شرمنده من هی کشش میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم این رم GSkill RipjawsX DDR3 2400MHz CL11 نسبت فرکانس به تایمینگش 218 هست ولی GSkill RipjawsX DDR3 1600MHz CL7 حدود 228 هست.
مدل رم با فرکانس 1600 کارایی بیشتری نداره؟
خیر فرکانس رم برای کار شما مهمتره . تایمینگ هم با کمی دقت میتونید روی 10 ست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba-e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-04-15), mojtaba-e (29-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks