سلام
یه سیستم واسه بازی میخوام + مانیتور که قیمتش کلا در بیاد 1200
لطفا راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه سیستم واسه بازی میخوام + مانیتور که قیمتش کلا در بیاد 1200
لطفا راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adelmis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما بیشتر توضیح بدید لطفا.
- سیستم شما AMD باشه یا Intel ؟
- مانیتور چند اینچ مد نظرتونه ؟
- آینده نگری توی این سیستم انتخابی باشه یا نه بعد ها شاید ۱ سال بیشتر قصد خرید مجدد همه قطعات رو دارید ؟
- شما منظورتون از این قیمت با احتساب دی وی دی رایتر و موس و کیبرد و اسپیکره یا نه قطعاتی خاصی مد نظر دارید ؟
آخرین ویرایش توسط XMind در تاریخ 23-12-12 انجام شده است علت: ویراش املایی
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XMind برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا یه کانفیگ بده ما چرا اینقدر سختش میکنی !!؟؟
اگه من بلد بودم به این همه سوال جواب بدم که دیگه نمیومدم اینجا سوال بپرسم که چی بخرم!!!
نه اسپیکر و موس کیبورد نمیخوام فقط رایتر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز : دوستان این سوالات رو میپرسند تا بهترین سیستم با بودجه که دارید به شما پیشنهاد بدهند.
تا از سیستم خریدرای شده راضی باشید. و این جا به فکر بیشتر خود شما هستند.
و گرنه امکان داادن سیستم در همان لحظه وجدو دارد.
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطف شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم میدونم جواب دادن به این سوال ها به خودم کمک میکنه تا به سیستم بهتری انتخاب کنم
حالا شما یه سیستم به من پیشنهاد کنید دیگــــــــــــه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز یک سیستم بسیار عالی براتون پیشنهاد دارم البته فقط برای بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adelmis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- Xbox 360
2- یک مانیتور 22 اینچ
شما هیچ سیستمی رو نمی تونید تهیه کنید که همچین قابلیتی رو واسه اجرا بازی با این هزینه باشه
موفق باشید
New Season
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks