شما برای اینکه رایزن 1600X داشته باشی باید 85 روی پردازنده و حداقل 200 رو کولر اضافه تر بدی اما به اندازه این پول اضافی کارایی بدست نمیاری. مقایسه 1600 و 1600X
a.jpg
کیس mac1 حداکثر گرافیک با طول 27 سانتی متر رو می پذیره و مثلا اگه شما بخوای بعضی از مدل های GTX 1060 رو در آینده بخری نمی تونی در کیس جا بدی چون طول اون ها 28 سانیت متره برای همین من کیسی در نظر گرفتم که کارت گرافیک با طول بیشتری رو پشتیبانی کنه
من و دیگر دوستان وقتی سیستم پیشنهاد میدیم به همه اون چیزی که شما فکر می کنید فکر می کنیم حتی بیشتر. بنابراین من رو سیستم آخری شما 60 اضافه کردم و این سیستم رو برای شما در نظر گرفتم
MSI B350M PRO-VD PLUS == 360
Ryzen 5 1600 == 865
Crucial Ballistix Elite 8GB 3000Mhz CL15 == 430
WD Blue 1T == 210
GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold == 340
Gigabyte GT 1030 OC 2G == 400
Samsung 860 Evo SSD Drive 250GB == 460
Green Z+ Grand Black == 145
در این سیستم اصل پردازنده و رم سازگار با رایزن و پاور برای پشتیبانی از گرافیک در اینده است هست. بنابراین شما می تونی با توجه به بودجه واقعی، قطعات سیستم رو جا به جا کنی مثل مادربرد، گرافیک، ssd و کیس
ولی ssd رو حداقل همون 240 گیگ بلو برداری بهتره از adata هست.
مادربرد رو هم تو فروشگاه های آنلاین سرچ کن و ویژگی هاش رو نگاه کن و ببین کدوم مناسب شماست یا ممکنه ویژگی رو داشته باشه که مناسب شما باشن چون خود شما تو کانفیگ سیستم وارد هستی و بهترین انتخاب رو بکن
من تنها نقطه ضعف سیستمی که تو این پست معرفی کردم مادربرد می دونم که فکر هم نمی کنم بودجه شما برسه اون مادربردی که در ذهن من هست رو شما بخری ولی حداقل یک مادربرد بهتر با ویژگی های بهتر می تونه در اینده به شما کمک بکنه که نیاز به تعویض مادربرد نداشته باشی.

Bookmarks