کاشانی گرین منظورتونه؟
کاربر شهرسختافزار
استاد امید ممنون میشم پی وی ادرس فروشگاه رو زحمت بکشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاشانی گرین منظورتونه؟
کاشانی گرینه که میشه مادربرد و کارت گرافیک طبقه اولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور برای ماتریسه . اسم فروشگاه الان به خاطرم نیست .ولی همکف هست .
a27 هست
فروشگاه ماتریس
کاربر شهرسختافزار
ما پیشنهادمون رو میدیم دست اخر مشتری تصمیم گیرنده اسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز اومده برای هرید گرافیک و مانیتور ،میگه میشه پردازنده رو i9 بخریم و رم رو به ۳۲ گیگ افزایش بدیم
گفتم شما هرچقدر بخوای خرج کنی جا داره
تازه پوسته کیس کیمینگ کولرمستر انتخاب کرده
گفتم خب حالا که هزینه برات مهم نیست پس مین رو z390 بخر فقط گرافیک رو که ۲۰۸۰ بهش قیمت دادم گفت نه دیگه خیلی سنگین میشه
فعلا گرافیک خریداری شده و مانیتور هم ان شاءالله فردا خریداری خواهد شد باقی قطعات هم ببینم کدوم قطعی میشه
فقط به سوال:ssd با رابط m2 بهتر از ساتا هست؟
کلا فرقشون چیه
کدوم رو شما پیشنهاد میدین
چون اگه مین رو سری z بستیم میتونیم m2 استفاده کنیم
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 28-04-20 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
اوکی ،واحد A27 اقای ثامری پور فروشگاه ماتریکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تصمیم گرفتی به خرید Z390 حتما این مادربرد را چک کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI MAG Z390 TOMAHAWK
این مادربرد برنده جایزه بهترین طراحی IF DESIGN 2019 شده . هم مدار VRM قدرتمندی داره هم هیت سینک هاش حرارت را به خوبی دفع میکنه .بررسی هاش هم چک کنید
در کنار سامسونگ
SSD 970 EVO M.2 NVMe
این برد خودش یک هیت سینک اختصاصی برای m.2 داره
32 گیگ رم ، فقط در موارد نادری از بازی ها لازم هست که گمان نکنم اون بازی ها را انجام بدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بیش از 95 درصد از بازی ها ، 16 گیگ رم ، برای حتی ریزولیشن 4k کافی هه .
چیزی که مهمتر از رم هست ، حافظه ی کارت گرافیک هه . مخصوصا زمانی که ریزولیشن و تنظیمات بالا و بالاتر میره . RX 5700 XT که 8 گیگ حافظه داره ، برای ریزولیشن 2K کافی هه اما برای ریزولیشن 4K ممکنه یه کم لنگ بزنه .
به نظرم اصلا انتخاب خوبی نکرده که این جور هزینه ی اضافی انجام میدن . یعنی خرید ssd و مادربرد چیپست z390 ، فقط هزینه ی اضافی هست و هیچ تاثیری در کارایی بازی نداره . بجای این هزینه ها ، پول شون را روی ارتقاء کارت گرافیک میذاشتن و یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX2070 SUPER GAMING OC 8G با قیمت 13.49 یا اگه بیشتر باز جا داشتن ، یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G با قیمت 15.49 تومن میخریدن .
بیشتر از این هم اگه جا داشتن ، یه RTX 2080 Ti 11GB میخریدن که خیلی گرونه .
بله . بهتر هه . البته چون معمولا این نوع ssd ها خنک کننده ندارن (جز یک مدل گیگابایت) ، بنابراین اگه مادربردی که تهیه کردید ، برای رابط m.2 خنک کننده در نظر گرفت ، در این صورت ، این ssd ها پیشنهاد میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق شون توی سرعت شون هست . سرعت m.2 بیشتر هه.
ولی هیچ تاثیری توی بازی نداره . برای بازی اصلا ssd پیشنهاد نمیکنم . فقط هزینه ی اضافی هست . بجای پولش را برای ارتقای کارت گرافیک بذاره .
DOOM999 (29-04-20), fernaspe (29-04-20), Speed Racer (30-04-20)
کاربر شهرسختافزار
اگه تصمیم صددرصد گرفتن حتما این مدل خریداری خواهد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون از همراهیتون
استاد امید یه سوال:جسارتا شما بازاری هستید؟
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 29-04-20 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مهندس فرمایش شما کاملا متین و قابل قبولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مشتری موافقت نمیکنه نظرش اینه که گرافیک براش کافیه وگرنه خودم عرض کردم 32 گیگ رم بکارت نمیاد هزینه اضافه رو بذار روی گرافیک
SSD هم تو لود سریعتر بازیها اونطور که توی تست های یوتیوب دیدم تاثیر داره
بازم ممنون از راهنماییتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (29-04-20)
نه من در بازار نیستم .ولی به دلیل حجم کاری و نوع کارم خرید زیاد میکنم و آشنا زیاد دارم بعداز بیست سال کاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks