درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که اینجا مطرح کردم چون راه ارتباطی ندارید و می دونم ربطی نداره به این تاپیک که می تونید بعد از خوندن حذفش کنید
آقا امید در انجمن شما سئو اون طور که باید رعایت نشده حتی ابتدایی ترین نکات. مثلا تگ title باید بلافاصله بعد از تگ head بیاد ولی در کدهای انجمن در خط های پایین بین تگ های اسکریپت قرار داره. باید اینطوری باشه
البته من مدت زیادی که این انجمن میشناسم همیشه یا رتبه 1 یا 2 گوگل بوده در صفحه اول حتی وقتی کلی لینک خارجی همه میدادن حتی به لیون کامپیوتر یا آریا کامیپوتر. توی سایت های دیگه هم خیلی دقت کردم که لینک خارجی در انجمن ها تاثیر نداره به اون صورت که دلایل خودشو داره. فقط یکی از دلایلی که تاثیر نداره این هست که انجمن شهر سخت افزار در حال حاضر برترین انجمن سخت افزاری ایرانه و گوگل این براش مهمه. سایت های بزرگ جهانی هم اگه دقت کنید به همه جا لینک خارجی میدن ولی تاثیری نداره.کد:<head> <title>انجمن شهر سخت افزار</title>
الان یک سایته که بالای انجمن شما قرار داره و با اینکه فعالیت آنچنانی ندارن به نسبت انجمن شما ولی همچنان رتبه یک رو داره. فکر می کنم مشکل از سئو باشه.
اینم اضافه کنم تگ هایی که به هر تاپیک میدی که فکر کنم اتوماتیک باشه کلا اشتباهه.

Bookmarks