fernaspe (26-04-20)
خواهش میکنم . موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط از خرید قطعات با گارانتی شرکتی خوداری کنید .
fernaspe (26-04-20)
این توضیح را هم فراموش کردم بدم (البته توی اون تاپیک یه کوچولو اشاره کرده بودم) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه اگه برای پردازنده ، ارزش خرید مد نظرتون هست ، بصورت خیلی زیاد ، پردازنده ی i3 9100f ، با قیمت حدودی 1.7 تومن ، ارزش خرید بسیار زیادی از همه ی پردازنده های دیگه خواهد داشت . بصورتی که اختلاف پردازنده های i3 9100f (با قیمت 1.7 تومن) و i5 9400f (با قیمت 3.6 تومن) ، در بازی ها ، بصورت متوسط ، به 7 درصد هم نمیرسه (در لیست زیر ، میتونین اختلاف این دو پردازنده در بازی ها را چک کنید) :
در ریزولیشن های بالاتر ، این اختلاف حتی کمتر هم میشه .کد:https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-3600/15.html
اگه خواستین و اختلاف 7 درصدی براتون مهم نیست ، میتونین این پردازنده را انتخاب کنین . البته اگه بازی را بصورت استریم انجام میدین ، همین پردازنده ی i5 9400f را پیشنهاد میکنم .
دلیل اش را هم اگه خواستید ، در لینک زیر توضیح دادم میتونید بخونید :
راهنمایی برای ارتقاء گرافیک سیستم
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-20 انجام شده است
fernaspe (26-04-20), Speed Racer (27-04-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از نظر گارانتی تجربه الماس ایران رو نداشتم ولی آواژنگ هارد مای بوک خراب رو پس گرفتن و هارد نو تحویل دادنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس اس دی هم منظورم اینه که رو سیستم خودم دارم و تجربه خوبی از SSD سامسونگ دارم همونطور که تو بررسی ها سابقه خوبی داشته و نظر خودم اینه که الان مانیتور بهتری تهیه کنیم ولی مشتری نظرش با گرافیک قویتر هست در حال حاضر
پس از جمع بندی کلی قیمت قطعات رو از همکاران میگیرم حتما
بازم ممنون از همراهی شما
SajjadKhati (26-04-20)
کاربر شهرسختافزار
به نظرم پردازنده i5 برای مچ بودن با رم 16 گیگ و گرافیک 256 بیتی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم بررسی لینکی رو که فرستادین میبینیم حتما
درضمن اگه پرزدازند i3 با گرافیک MSI RX 5700 XT GAMING X مچ باشه حتما تو لیست انتخابیمون قرار میگیره.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-04-20 انجام شده است
SajjadKhati (26-04-20)
ربطی به مچ بودن یا نبودن نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید ، هر برنامه یا بازی ، فقط از تعداد محدودی از هسته ی پردازنده میتونه استفاده کنه . شما اگه از اون تعداد ، پردازنده ای انتخاب کنین که هر چقدر هم هسته ی اضافی تر داشته باشه ، باز هم همون کارایی را خواهد داشت . شما چه پردازنده ی 3970X که 32 هسته ای هست و چه پردازنده ی عالی با فرکانس بالای 4 و نهایتا 6 هسته ای داشته باشید ، در اغلب گیم ها ، کارایی برابری خواهند داشت .
مثل حجم فایل میمونه . شما برای یه فایل 5 گیگابایتی ، چه فلش 8 گیگ یا فلش 16 گیگ یا فلش 128 گیگ یا هارد 1 ترابایتی جور کنید ، در هر حالت توی همه شون اون فایل جا میگیره منتها با انتخاب اون هارد 1 ترابایتی ، عملا فقط هزینه ی اضافی را بر دوش خودتون محول کردین .
این قضیه ، به قضیه ی نخ های اون برنامه یا بازی برمیگرده که در اون لینک دوم که دادم ، توضیح دادم .
در اون لینک اولی هم که دادم ، کارت گرافیک تست شده برای اون لیست از پردازنده ها ، کارت گرافیک RTX 2080TI بوده که قویترین کارت گرافیک موجود فعلی در جهان هست .
بالاخره این پردازنده را برای این گفتم که این قضیه را در نظر داشته باشین که اگه 7 درصد کاهش کارایی براتون مهم نیست ، عالی ترین انتخاب ، پردازنده ی چهار هسته ای i3 9100f هست .
من باب نمونه ، میتونید پردازنده های زیادتری در این باره را از لینک زیر پیگیری کنید :
کارت گرافیک تستی در لینک بالا ، RTX 2080TI هست .کد:https://www.gamersnexus.net/guides/3423-intel-i7-7700k-revisit-benchmark-vs-9700k-2700-9900k
مثلا تفاوت عملکرد پردازنده های i5 8400 که پردازنده ای با 6 هسته ی فیزیکی و 6 هسته ی منطقی هست با پردازنده ی i7 7700k که دارای 4 هسته ی فیزیکی و 8 هسته ی منطقی هست را در لینک بالا نگاه کنید و تفاوت عملکردشون را ببینید . در بیشتر بازی ها (نه همه) میبینید پردازنده ی i7 7700k از i5 8400 بهتر عمل کرده . در صورتی که این دو پردازنده ، در کارایی چند هسته ای ، تقریبا با هم برابرند (حتی i5 8400 اندکی بهتر هست) :
اما چون در کارایی تک هسته ای اختلاف حدود 12 درصدی دارند و بازی ها هم معمولا از 4 هسته استفاده میکنن ، در بازی ها اون اختلاف را با هم میبینید .کد:https://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i7_7700k-664-vs-intel_core_i5_8400-766
یا میتونید پایین ترین پردازنده در اون لیست که G5600 که تنها 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی داره را با قویترین پردازنده ی اون لیست که i9 9900k که 8 هسته ی فیزیکی و 16 هسته ی منطقی داره را ببینید . اختلاف شون تقریبا در بازی ها ، 2 برابر هم هست .
در صورتی که اختلاف عملکردشون توی در حالت چند هسته ای (مثلا در برنامه های رندر که میتونن از تمام هسته ها استفاده کنن) ، بیش از 4 تا 5 برابر هست :
به هر حال ، خواستم این موضوع را هم بگم .کد:https://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i9_9900k-890-vs-intel_pentium_gold_g5600-866
فقط دقت کنید که اگه از استریم استفاده میکنین ، همین پردازنده ی i5 9400f را پیشنهاد میکنم . یا همچنین ارزش خرید براتون خیلی مهم نیست و همون 7 درصد افزایش کارایی براتون مهم تر هه ، باز هم همین پردازنده را پیشنهاد میکنم (فقط دقت کنید که همونطور که گفتم ، انتظار نداشته باشید در همه ی بازی ها این اختلاف 7 درصدیِ دو پردازنده ، حفظ بشه . در موارد متعددی از بازی ها شاید اختلاف شون به 1 درصد هم نرسه . در موارد دیگه ، شاید به 15 درصد هم حتی برسه اما بصورت میانگین ، اختلاف 7 درصدی خواهند داشت) .
درباره ی غلت این اختلاف هم میتونین به همون لینکی که در پست قبل دادم ، مراجعه کنید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-20 انجام شده است علت: ویرایش توسط مدیریت به دلیل لینک های خروجی
fernaspe (27-04-20), H.Dread (27-04-20), Speed Racer (27-04-20)
لینک ها رو توی PHP قرار بدید . لینک ها به این سایت ها باعث آسیب به رنک سایت میشه . سریع اصلاح کنید و گرنه خودم حذف میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش شد توسط مدیریت . لینک ها مستقیم و قابل کلیک نباشند . در صورت تکرار اخطار میگیرید
fernaspe (27-04-20)
حتما بابت این همه لینکی که بصورت کلیک کردنی دادید ، به خودتون اخطار دادید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post426039
این قوانین را خودتون در آوردید یا اینکه ، این قانونی هست که فقط خودتون اجرا نمیکنید؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-20 انجام شده است
fernaspe (27-04-20), Speed Racer (27-04-20)
یک اخطار گرفتید در صورت تکرار باهاتون برخورد میشه .قبلا هم گفتم لینک خروجی باید به صورت غیر مستقیم باشه . مگر سایت خودمونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینکی که فرستادی بیشتر پست های شماست که باید ادیت بشه از لحاظ لینک .سریعتر ویرایششون کنید .
fernaspe (27-04-20)
|
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما آخر به نتیجه رسیدی یا هنوز در حال تحقیق هستی؟ اگه به نتیجه رسیدی لیست کامل قطعات بزار ببینم شاید جای بهتر شدن داشته باشه (مدل دقیق قطعات بدون لینک)
fernaspe (27-04-20), SajjadKhati (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
عرض سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه تا الان شد این قطعات :
CPU Core i5 9400F
MAIN MSI B360 GAMING PLUS
RAM CRUCIAL 2*8GB BUS 2666
vga: MSI RX 5700 XT GAMING X
SSD: Samsung 860 PRO 256GB
HDD : 2TB WD BLUE
CASE: GREEN Z1 ARIO
PSU: Green GP650A-UK PLUS
ASUS VP228HE 22Inch 1ms
بازم پیشنهادی بود بفرمایید ممنون میشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks