i5 9400f ، از هر نظر (چه رندر گیری و بازی و ...) ، از 3400G بهتر عمل میکنه . i5 9400f ، حدود 20 درصد از 3400G بهتر عمل میکنه (البته در صورتی که اون نرم افزار بتونه از تمام قدرت پردازنده استفاده کنه) . مخصوصا در رندرگیری این 20 درصد اختلاف خودش را نشون میده . البته زمانی رندر خودش را نشون میده که تحت cpu باشه (نمیدونم رندر در 3ds max یا در revit را با چی انجام میدین) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darka برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5 3400G vs. Intel Core i5-9400F - Benchmark and Specs
متاسفانه 3400G با این قیمتش اصلا به صرفه نیست حتی اگه با یه گرافیکی در حد gt 1030 اش حساب کنید که اون هم به درد شما نمیخوره . چون گفتم لومیون ، حداقل به گرافیک GTX 1050Ti نیاز داره . این ، حداقلش بود . (نمیدونم چرا قیمت محصولات amd یهو این قدر بالا رفت) .
اگه رندر در لومیون رو میخواین ، پردازنده cpu چندان براتون مهم نیست . حالا نمیدونم از چه موتور رندر ای در 3ds max و revit استفاده میکنین؟
ssd رو که بهتون مدل دقیق گفتم .
گرافیک را هم همونطور که قبلا پیشنهاد دادم ، مدل های انویدیا را پیشنهاد میکنم نه amd را .
4 تا اسلات رم داشته باشه ، باز هم در آینده باید رم تون را افزایش بدین . نرم افزارهای گرافیکی ، رم بسیار زیادی استفاده میکنن . با گرفتن رم 8 گیگ ، حداکثر تا 32 گیگ رم میتونین ببندین . در صورتی که همین الان ، نرم افزارهای گرافیکی ای که نام بردین ، 32 گیگ رم ، به عنوان سطح متوسط تا حرفه ای نیاز دارند . چه برسه به سطح حرفه ای به بالا . چه برسه به اینکه آینده و در نسخه های بعدی بخوان چه میزان رم ای استفاده کنند .
در نظر بگیرید اگه در آینده هم بخواین نرم افزارهای ویرایش ویدئو یا جلوه های ویژه مثل افترافکت یا پریمیر را کار کنید (که معمولا کسایی که انیمیشن در نرم افزارهای 3 بعدی کار میکنن ، به جلوه های ویژه و نرم افزار افترافکت بسیار نیاز پیدا میکنند) ، این نرم افزارها رم بسیار زیادتری مصرف میکنند . و 32 گیگ رم براشون در حد متوسط حساب میشه .

Bookmarks