کانفیگ کیس ها را بنویسید تا نظر بدم . فقط یک مدل خدمت شما بگم سعی کنید از مدلهایی که دارای پاورهای مینی هست پرهیز کنید . مخصوصا هم مدرسه که 24/7 روشن هستند .
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
Hp6005
Cpu amd Athlon ll x2
Hdd 160
RAM 2G DDR3
Hp8000
Cpu8400
Hdd 160
RAM 2G DDR3
متاسفانه نمیدونم که پاورشون از چه نوعه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
sfmth (06-07-17)
Hp8000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مناسب تره . پردازنده قویتری دارد
این مدل هم بتونی بگیری به مراتب بهتره
Lenovo m72e
rahman4 (06-07-17)
کاربر شهرسختافزار
افیس و وبگردی رو جواب میده؟ cpu 7400 چطور جواب میده یا خیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد درصد جواب میده . مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سیستمی که گفتم از lenovo مدلهایی که برای جایی گرفتم.سر حالتر از بقیه بوده
rahman4 (06-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه فقط همین چند مدل رو تو بازار دیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ی سوال دیگه: صدای اسپیکر داخلیشون را تا حالا تجربه کردین؟ خوبه جواب میده؟
در حد لپتاپ های قدیمی . قابل قبوله برای اون کار شما کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون lenovo را از سایت زیر میتونی بخری آدم مورد اطمینانی هم هست
PHP Code:http://buylcd.ir/Lenovo%20m72e
کاربر شهرسختافزار
ایشون رو میشناسم.
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز کمک بزرگی کردی.
AMD>INTEL (06-07-17)
چه بهتر . من خودم مونیتور ازشون زیاد میخرم .همینطور باهاشون در تعمیر پاورهای منی پیسی کار میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks