سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هاش هم قیمت و بعضا ارزون تر شدن
در ضمن کورسیر ونجنس 16 گیگ هم 4800ش هست هم 5200
کروشیال 4800 ارزونترین رم 16 گیگی دی دی ار 5 هست
ای دیتا پریمیر 4800 هم هست 16 گیگ
حتی 8 گیگ هم هست
کروشیال 8 گیگ 4800 قیمت 1.200
پاتریوت لاین (بدون هیت سینک) 1.550
پاتریوت پرمیوم(با هیت سینک) 1.600
کروشیال 16 گیگ 4800 قیمت 2.200
کورسیر ونجنس 16 گیگ 4800 قیمت 2.700
کورسیر ونجنس 16 گیگ 5200 قیمت 2.900
پاتریوت لاین 16 گیگ 4800 قیمت 2.990
پاتریوت لاین 16 گیگ 4800 دوال چنل قیمت 3.250
در مورد پاور هم تا همین اواخر گرین تنها شرکتی بود که گارانتی طولانی مدت داشت
بقیه یا مثل ترمال تیک و evga اصلا گارانتی نداشتن یا شرکتی الکی بودن
یا مثل ایسوس باز بدون گارانتی یا شرکتی
یا مثل کورسیر اینا همون 1 ساله یا 18 ماهه
بعدا گیگابایت رو آواژنگ گارانتیش رو طولانی تر کرد که یکی از دلایلش هم عدم فروش بود چون گیگا سابقه خوبی توی تولید پاور نداره (که حتی صحنه های سوختن پاورهاش هست و از قضا همون مدل بی کیفیت ها رو آواژنگ آورده تو ایران)
برا همینم اون مدلا رو داره ارزون میده نسبت به بقیه برندا
اما خب قیمتا رو هم بببینید اکس پی جی 850 پلااینیوم 9 میلیون!!!
ایسوس 850 پلاتینیوم لوکی 10 میلیوم
ثور 14 میلیون
گیگا دقیقا همون سری که بی کیفیته گلد 5 تومن!
اما انتک 850 پلاتینیوم 2 سال گارانتی 3.800
که کافیه توی رنک کیفیت ها هم چکش کنید تو رنک A هست (مثل ایسوس ثور و لوکی یا کورسیر اچ اکس)
اما گیگا رنک C یا کولر مستری که نوشته بودید همینطور!
کولر مستر پاورهای خوب هم البته داره
گرین هم که با اون پول میشه 600 وات گلدش رو خرید! که اگه رنک C نباشه نهایت B هست اون مدلش (اوو)
من با محصولات انتک نزدیک 12 ساله کار میکنم و تا الان حتی یک قطعه ش هم (از هر محصولش که بگید) خراب نشده
آمریکایی هست، پاورهاش هم سی سونیک میسازه که میشه گفت بهترین تولید کننده پاور هست
دلیل قیمت مناسبش هم کیفیت پایین نیست که بسیار با کیفیته (البته سراغ مدل های HCG / HCG EXTREME GOLD و NE PLATINUM برید سری ATOM کیفیت پایین تری دارن
بلکه چون جا نیفتاده با سود خیلی خیلی کم میفروشن درحالیکه روی پاورهای ایسوس چند میلیون سود میگیرن یعنی مثلا مدلی که من خودم آوردم استریکس 1000ش رو تو بازار تا 4 میلیون حتی گرون تر میفروختن!
در مورد مادربرد ها درسته قیمت دی دی آر فایوشون بالاتره (البته تغییراتی هم دارن یعنی همون دی دی آر 4 نیستن که صرفا 5 شده باشه)
اما اچ610 ش 5 و خورده ای و 760ش 8 و خورده ای هست سری ایسوس پرو میشه (سری بیزینس)
وگرنه سری های کانسومر یعنی پرایم و تاف اینا درسته قیمتشون بالاتره
Bookmarks