باسلام: دوستان گرامی می خواستم یک سیستم (فقط کیس) برای مخصوص گیم های سنگین حدود 5میلیون تا 5/5 میلیون تومان خریداری کنم؟باتشکر
باسلام: دوستان گرامی می خواستم یک سیستم (فقط کیس) برای مخصوص گیم های سنگین حدود 5میلیون تا 5/5 میلیون تومان خریداری کنم؟باتشکر
|
CPU:
Core i7 4770k
Motherboard:
سلیقه ای!(مادربرد چیزیه که هر کس باید با توجه به امکاناتی که مد نظر خودش هست و انتظاراتی که داره انتخابش کنه. خودتون یه مادربرد تقریبا 1 میلیون تومانی یا ارزون تر انتخاب کنین.)
به نظر من از بین مادربردهای MSI اینا منسابن: Z87 MPOWER و Z87-GD65 Gaming و Z87-G45 Gamingار بین مادربردهای Gigabyte هم اینا خوبن: G1.Sniper 5 و G1.Sniper M5 و GA-Z87X-OC
Ram:Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3*2 (اگه بخواین بیشتر روی رم خرج کنین می تونین از این یا این استفاده کنین ولی من توصیه نمی کنم چون خرج الکیه و روی پرفرمنس بازی ها تاثیری نداره)
VGA:
ASUS GTX 770 OC DCII یا MSI GTX 770 Gaming OC
HDD:
Western Digital Caviar Black 1 TB
PSU:Green GP650B-OC
Case:
سلیقه ای.(خودتون یه کیس تقریبا 300 تومانی انتخاب کنین. من بهتون Green X6 Challenger یا Green X7 Cougar رو پیشنهاد می کنم)
سرجمع میشه تقریبا 5,120,000
اگه بخوای می تونی به جای یه GTX 770 از دو تا GTX 760 استفاده کنی که خیلی بهتر هست و تقریبا 600 تومان بیشتر باید هزینه کنی.
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 04-11-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
با توجه به جنگ قیمتی که بر سر گرافیک کارت بین amd و nvidia در گرفته بنظرم یکم صبر کنید
قیمتهای دلاری کارتهای های اند در خارج کشور شدیدا پائین اومده ولی متاسفانه قیمتهای داخلی به شدت بالاست
فکر میکنم 2-3 هفته دیگه قیمتها شدیدا پائین بیاد
قیمت GTX 770 اونور 350$ و قیمت GTX 670 اونور 260$ هست ولی توی ایران جفتشون دارن تقریبا به یه قیمت فروش میرن!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا؟ چون GTX 670 یه زمانی 350$ بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام اینو بگم که این کاهش قیمت های جهانی احتمالا روی قیمت های داخل ایران تاثیری نمی ذاره چون ملت شریف و درستکار ما (!) زمانی که قیمت قطعات بالا میره به قیمت روز می فروشن ولی موقعی که قیمت پایین میاد به قیمت خرید خودشون می فروشن!
حالا بازم خداکنه من اشتباه کنم و حرف شما درست باشه.ما همه دوست داریم پایین بیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 04-11-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
*MoJtAbA* (04-11-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks