کاربر فعال انجمن سختافزار
جزو تخفیفای آواژنگه ولی بازم 300 بالاتره.ولی به اندازه 300 تومن قویتر نیست.همون970 با سیستمی که امید جان پیشنهاد دادن بهترین پرفومنس رومیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aso_zusta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 05-04-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوستان یک سوال
asus z170 pro gaming
ram g.skill 2*4 = 8g 2400 mhz
i5 6400
یا سیستم با مشخصات
azus h170 pro gaming
ram g.sikill 2*4= 8g 2133 mhz
i5 6500
حالا مادربرد گیگا هم باشه از همین سری ها فرقی نداره کلا کدوم تو بازی بیشتر تاثیر داره ؟
این فک کنم سوال خیلی ها باشه برای اطلاعات خودم هم خوبه
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
توبازی پردازنده مهمتره از باس رم(البته 2133 با 2400 تفاوتش محسوس نیست) واسه همین گزینه دومی بهتره ولی عملا این دوسیستمی که گفتی تو گیم تفاوت چندانی ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aso_zusta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 06-04-16 انجام شده است
دوست عزیز با این cpu و رم ها نیازی به مادربرد z170 نیست . بهترین بردی که بهت پیشنهاد میکنم برای گیمینگ برای امکانات فوق العاده صوتی و شبکه این برد گیگابایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aso_zusta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-H170-Gaming 3
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-H170-Gaming 3 (rev. 1.0)
DOOM999 (06-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks