راستی فعلا از خیر ssd میگذرم بعدا که یکم دست و بالم باز شد بهش اضافه میکنم همون یه هارد یک ترا کفایت میکنه
کاربر شهرسختافزار
سلام و عرض ادب خدمت اساتید
قصد دارم طی این هفته یک کیس ببندم برای بازی که قیمتش بیشتر از 3200 نشه قبل اینکه پست بذارم پست های مشابه رو خوندم با توجه به اونا ترجیح میدم کارت گرافیکم r9 390 یا 970 gtx باشه که واقعا بین این دوتا سردرگم هستم سی پی یو هم i5 بیشتر بازی آنلاین انجام میدم
دو سه روزی منو راهنمایی کنید
فدای همتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aso_zusta در تاریخ 04-04-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی فعلا از خیر ssd میگذرم بعدا که یکم دست و بالم باز شد بهش اضافه میکنم همون یه هارد یک ترا کفایت میکنه
کاربر فعال انجمن سختافزار
تو full hd کارت 970 بهتره تو 4k کارت390 بهتره
GPU 2015 Benchmarks - Compare Products on AnandTech
درضمن مصرف 390 تقریبا دوبرابر 970
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 04-04-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
این کارت گرافیک خوبه ؟ برای همون فول اچ دی
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB
DOOM999 (04-04-16)
کاربر فعال انجمن سختافزار
عالیه .خنک کاریش هم توپهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aso_zusta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 04-04-16 انجام شده است
aso_zusta (04-04-16)
cpu corei5 6400
Gigabyte GA-H170-D3HP
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400MHz CL16
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB
hdd 1tb seagate
case green xeagle
power b600 cooler master
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنمایی فقط این رم که پیشنهاد دادید تو بازار پیدا میشه چون تو یکی دو سایت رفتم ناموجود بود چقدر بین این رم و با رم g.skil ripjaws 2*4 فرق هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آریا کامپیوتر موجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aso_zusta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی این رو هم بگیری
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2400MHz CL15 Red
کاربر شهرسختافزار
میگم چرا این کارت گرافیک zotac 980 gtx قیمتش انقدر پایینه تو لیون ؟ زده 1600
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks