life24 (11-09-12)
کاربر شهرسختافزار
life24 (11-09-12)
|
|
گرامی با 1 میلیون شما سیستم متوسط می توانید تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربری شما چیست؟
کاربر شهرسختافزار
میشه قطعات را بگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (11-09-12)
عزیز جان این سیستم باید برای چه کاری عالی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر برای بازی میخواهید باید رزولیشن مونبتورتون را هم بفرمائید
در هر صورت امروز بازار کامپیوتر تقریبا تعطیل شد و احتمالا بنده هر قطعه ای هم معرفی کنم بی فایده است و شما نمی توانید آن را تهیه کنید
عذرخواهی میکنم چرا تعطیل شد؟ یعنی حاضر به فروش نیستند حتی با قیمت های بالاتر؟
عزیز جنس نیست که بفروشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم جنسی موجود باشد شرکتها با هیچ قیمتی نمی فروشند
life24 (11-09-12)
|
|
عذرخواهی میکنم من فقط سوال پرسیدم و کسی که قطعات میخواست فرد دیگریه
ولی قطعات که امروز وارد نمیشه حداقل 20 روز قبل وارد شده
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 11-09-12 انجام شده است
عزیز از اواخر هفته گذشته شرکتها جنس نمی فروشند حالا 20 روز قبل وارد کرده باشند یا همان روزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (11-09-12)
راجبه پردازنده amd اصلا صحبت نکن
ولی intel g620 dual 3m تقریبا 150 بود امروز
ram ddr3 1333 4g kingmax 60 تومن
vga ati xfx 2g 5450 ddr3 115 تومن
main asus p8h61 190 تومن
جمعا اینا 505 تومن سیستم بدی نیست ولی تنها چیزیه که با این بازار خراب میشه جم کرد
sempron (11-09-12)
کاربر شهرسختافزار
بنظر بنده amdخیلی خوبه من این نزدیک به 8 ساله amdکار می کنم
میشه توضیح بدید از چه لحظه؟؟؟؟/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
anubis (12-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks