برای کافی نت فکر کنم یک سمپرون 140 هم از سرشان زیاد باشه.
در مورد مادر برد و گرافیک هم فکر کنم بتونی با هر بردی با چیپست AMD 780g سرو تهشان را به هم بیاوری.
حق آب و گل داره
سلام به هم فرومیهای مشتی ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من برای راه اندازی کافی نت یسری مشاوره میخام.
اول اینکه 4 5 تا سیستم لازم داریم برای شروع. این سیستمها خوب ارزون بودنش خیلی مهمه واسه جیب ما!
گیم هم قرار نیست باش بازی بشه طبیعتا! یه گرافیک انبرد فک میکنم کافی باشه. اینطور نیس؟
پس یک مشخصات برای سیستمهای کاربری با قیمت خیلی مناسب و سبک.
و یک سیستم متوسط برای سرور.(کلاینتها محددوه. قدرت زیادی نیاز نیست. اینم انبرد باشه بد نیس)
بعدم اینکه از هزینه های جانبی و پیش بینی نشده کاف نت کسی خبر داره؟ دوستانی که تجربه دارند حتما نظر بدند. ممنونتونم.
جا: احتمالا دفتر امور مشترکین تهرانسر!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای کافی نت فکر کنم یک سمپرون 140 هم از سرشان زیاد باشه.
در مورد مادر برد و گرافیک هم فکر کنم بتونی با هر بردی با چیپست AMD 780g سرو تهشان را به هم بیاوری.
Emperatour (23-01-10), ripek (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
نظر من
cpu:athlon II 240 58
m.b:m61pme-s2=62
h.dd:250 gb=41
case + power1100 elegance:40
lcd:19 aoc اینو خودتون خوش قیمت بگیرید
ram:1 gb apacer=26 رم خیلی خوبی است
dvd rom نگفتی لازم داری یا نه؟
keyboard mouse ham ye model farasoo 3440
این کیبورد موس 14 تومان میفته چیز جالبیه و کیبورد و موس هم با هم هستند(شاید تا 12 هم گیرت بیاد)
پاورهای الگانس بازده خوبی ندارن!!!فک کنم green 380بهتر باشه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز خاستم خوش قیمت در بیاد
به نسبت پاورهای معمولی تر مثل viera
خصوصا مدل 1100
D J V A H I D (23-01-10), Emperatour (23-01-10), ripek (23-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بر امپراتور سعید بزرگ :دی آقا دلمون خیلی برات تنگ شده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من اینه سعید جان :
Main : ASROCK A780GM-LE/128M | 65
CPU : AMD SEMPRON 140 | 39
Ram : DDR2 1GB | 26
CASE : Logic | 20
HDD : 250GB | 41
Monitor : AOC LCD 1619 SW | 122
Power : Green GP330 | 39
Mouse Key Headset | 20
Total : 372
ایشالا چرخش بچرخه برات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت نیما - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (23-01-10), Emperatour (23-01-10), Hamid2547 (24-01-10), JEskandari (23-01-10), Mahdi_Moosavi (23-01-10), ripek (23-01-10)
|
|
به نظر من هم این برای کافی نت خیلی خوب میتونی یک وب کم هم همینجوری الکی بزنی کنارش برای ظاهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (23-01-10)
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
با احترام به نظر همه دوستان
به نظر من اصلا سمپرون نبند
حداقل 240 AMD
در مورد سیستم متوسط چه قیمتی در بیاد؟
Emperatour (23-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
میتونم دلیل اینکه چرا اصلا نباید سمپرون ببندند رو بپرسم ازتون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks