سلام
سوالی که دارم دو بخش هست:
بخش اول: آیا باتری های قلمی قابل شارژ سونی و شارژرش دیگه توسط سونی تولید نمیشه؟
در حال حاظر یه شارژر باتری قلمی سونی و چند تا باتری قابل شارژ سونی دارم که چند سال پیش خریدم. چند ماه پیش توی سایت رسمی سونی سرچ کردم در مورد این دو تا محصول (شارژر و باتری قلمی قابل شارژ) ولی هیچ اطاعاتی توی سایت رسمی سونی نبود. توی یکی از انجمن ها پرسیدم گفتش احتمالا این محصول سونی توقف تولید شده. می خواستم بپرسم آیا درسته این مطلب. البته وارد کننده هم ایران رهجو هست ولی من دیگه تلفن نزدم ایمیل زدم که جواب ندادن. آیا دوستان کسی در مورد این دو تا محصول سونی اطلاعات داره؟
بخش دوم: برای خرید شارژر و باتری قلمی قابل شارژ که از فروشگاه های ایرانی قابل تهیه باشه چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟ (به غیر از سونی و انرجایزر)
توی دیجی کالا که من نگاه کردم به غیر از سونی کلی شارژر برند غیر معروف داره که معلوم نیست به درد میخوره یا نه...مثل کاملیون و ...از برندهای معروف شارژر سونی هست ولی یه سوالی که الان برام هست اینه که اگه تولیدش متوقف شده باشه آیا این محصولاتی که توی ایران هست تقلبی هست یا اصل هست؟ به غیر از سونی برند معروف دیگه انرجایزر هست که یه محصول توی دیجی کالا هست که توی نظرات کاربران یه کاربر عکس گذاشته که محصولی که توی دیجی کالا هست تقلبی هست. عکس محصول اصل و تقلبی رو گذاشته. در مورد انرجایزر آیا وارد کننده رسمی داره توی ایران و آیا توی ایران اصلا امکانش هست اصلش رو بخرید یا باید به سایت های خرید از آمازون سفارش بدیم؟ *نمایندگی انرجایزر رو سرچ کردم شرکت متین هست ولی باتری قلمی قابل شارژ و شارژرش توی محصولاتش نیست ... بیشتر دقدقه من در مورد سونی هست که چند ماه پیش دو تا باتری خریدم البته از نمایندگی فروش ایران رهجو خریدم می خواستم بدونم اگه توقف تولید این محصول سونی درست باشه محصولی که می خرم حتی از نمایندگی فروش ایران رهجو یه بار تقلبی نباشه؟
باتشکر...
Bookmarks