nima_hl (22-11-10)
کاربر شهرسختافزار
چرا cpu رو amd بر نمی دارید
اینطوری هم cpu تون ارزون تر میشه هم مادربورد
و میتونید با اضافه بودجتون یه vga بهتر بگیرید
مثلا یه phenom ii 965 بگیرید و یه نمه هم اورش کنید عالی میشه
بعد می تونید یه 5970 یا 2 تا 5850 رو کراس فایر کنید
بهتره برای game عمده هزینه رو بذارید روی vga نه cpu
در ضمن ram با باس 2000 کاملا هزینه اضافیه و هیچ
افزایش فریم محسوسی توی game ها نداره یه رم با باس
1600 کاملا کارتونو راه میندازه
هیچ بازی هم
از 6gb رم استفاده نمیکنه و 2gb اون کاملا بیهوده هست
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 21-11-10 انجام شده است
nothing is as it seems
nima_hl (22-11-10)
بابا سری که درد نمیکنه که دستمال نمیبندن.( چه ربطی داشت):دی
محمد جان وقتی داره اینقدر پول خرج میکنه amd بزاره !!
965 اصلا قابل مقایسه با i7 950 نیست
در کل برای بازی intel بهتره نه که بگیم amd بده
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 22-11-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
در این موضوع که 5970 قدرت بسیار بالاتری نسبت به 470 داره شکی نیست ولی قدرت 5970 روی پلتفرم amd1055 رو من خودم تست گرفتم تو 3dmark امتیازgpu 18000 بود بعد از اورcpuوvga(920.5200امتیاز به 22000 بیشتر نرسید درصورتی که همین vga5970 با corei7930 4300 aircooling گرافیک هم با همون کلاک920.5200 تو vantage امتیاز 30500 آورد یه چیزی حدود40 درصد حالا اگه امتیاز cf اونو بدونی متوجه میشی که amd برای گرافیکهای حرفه ای اصلا پلتفرم مناسبی نیست
Curtis (22-11-10)
در کل 5970 گرافیک مناسبی نیست یکی اینکه خیلی داغه و یکی دیگه اینکه هنوز خیلی از بازی ها نمیتونن از دو تا gpu استفاده کنن پس پول اضافی خرج کردنه.
کاربر شهرسختافزار
و اماالجواب !!
curtis و gtx380x2 عزیز:
1 من خودم به شخصه اصلا 3dmark رو قبول ندارم ( کافیه یه سری به tomshardware) در
قسمت chart های اون بزنید می بینید که امتیاز 5850 از 5870 بیشتره !!!
به نظر من ملاک تشخیص performance یه پلتفرم در game فقط FPS هست که
میشه اون در بازی های مختلف معروفی مثل gta iv crysis metro 2033 بررسی کرد
2 قطعا i7 ها بهتر از phenom ها هستن حتی توی game ها اما چقدر ؟؟
توی خیلی از تست ها مثلا فنوم 965 150 فریم داده و i7 930 ت 170 فریم به نظر شما این اختلاف فریم
با چشم انسان قابل درکه؟
همچنین cpu ها در رزولوشین های پایین تفاتشون رو با هم نشون میدن و در FPS
نقش زیادی دارن نه در رزولوشن 1920x1080
که عمده فشار پردازش رو دوش vga هست
3 شما کدوم game ها رو میگین که از 2هسته 5970 پشتیبانی نمی کنن ؟؟!!!
کافیه benchmark بازی های مختلف رو با این vga ببنین و تفات اون با 5870 رو ببینین
اگه اینطور که شما میگین باشه خوبه 5970 و 5870 یه بازده رو بدن ( چون 5970 از 2 تا 5870 تشکیل شده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه جوری گفتم ! )
nothing is as it seems
در مورد 3d mark هم بستگی به کانفیگ سیستم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونید با یه کارت روی دوتا سیستم بنچمارک بگیرید ایا امتیازات یکی در میاد پس این درست نیست که بگید 3dmark مشکل داره.
در مورد بازی هم خیلی از بازی ها هست که بخوام نام ببرم خیلی زیاد میشه .
کاربر شهرسختافزار
شما فقط یه دونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید game مشهور نام ببرین که با 5970 مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
Curtis (22-11-10)
شما کجا خوندی من نوشتم با 5970 مشکل داره!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم خیلی از بازیها نمیتونن از دو gpu استفاده کنن در ضمن منظور من تنها 5970 نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ابتدا به ساکن اگه اشتباه نکنم بیشتره بازیهای دایرتکس 10 از دو gpu پشتیبانی میکنند از جمله همین gta iv در مورد دایرتکس 11هم که 100%بازیها پشتیبانی میکنند دو gpu که هیچ من خودم 4 gpu هم تست گرفتم اصلآ یکی از مزایای دایرتکس11 همین مولتی رندرینگه پس با اطمینان کامل میتونم بگم تمام بازیهای 1الا 2ساله اخیر از دو تا gpu پشتیبانی میکنند بازیهای قدیمیتر هم فکر کنم همون یک gbu ئ5970 هم زیادیشون باشه در مورد تست gta iv هم باید بگم حاضرم با اطمینان بگم تو رزولوشن fuulhd تمام تنظیمات بازی رو روی حداکثرین کیفیت بزاریم تنها گرافیکی که میتونه بالاترین فرم رو بیاره همین xfx5970 black باcore920 memori 5200 بهترین انتخاب ممکنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks