عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چند سوال دارم ازتون
1-این پست چه ربطی به این تاپیک داشت؟
2-حالا لیون کامپیوتر و رایان صبا حقشون محفوظ اما اینکه این سایت خوبه یا بد هستن در این تاپیک جاش نیست
3- شما از مجموعه کولینگسیس راضی بودید یا نه؟
-----------------------------------------------------------------------------
این دلیل نمیشه که شما بگید فلان کار رو اگر کردید ... و اگر نکردید ..... هر کسی مسئول انجام امور خودش هست و هیچ کسی حق دخالت نداره و از اونجایی که من می دونم همیشه تمامی همکار ها از دست اقای علی نژاد شاکی هستند چون همیشه در بازار ایشون قیمت ها رو می شکنن
بعدش هم دوست من یک سری سایت ها میان جنس رو از همکار می گیرند و در سایتشون قرار می دهند و حتی موجود هم ندارند و طبق لیست موجودی و قیمت دیگر همکاران سایت رو اپدیت می کنند و خوب وقتی که شما زنگ می زنید با یک پیک از همکار تهیه می کنند و به شما می دهند اما با یک سایتی که وارد کننده هست و اکثر جنس هایی که توی سایتش هست رو از اون طرف وارد می کنه کمی متفاوت هست البته شاید جنس هم از همکار بگیرند اما تنها به این دلیل این کار رو انجام می دهند که سیستمشون کامل بشه و دلیل دیگه ای نداره!!!
در کل قطعه کامپیوتر هندوانه در بسته هست شما یک اپل می گیرید فوق العاده اپل بعدی افتضاح امکان داره شما یک قطعه ای رو بگیرید و در حمل نقل اسیبی خورده باشه و لحیم سردی براش ایجاد شده باشه و خراب باشه احتمالش هم هست عین ساعت کار کنه
و خوب کسی که تجارت می کنه تنها کارش این هست که وارد کنه و در وحله بعد در گارانتی خوب باشه که فکر کنم کولینگ سیس همیشه سعی کرده رضایت مشتری رو به همراه داشته باشه
باز با این حال در صورتی که شما موردی از این شرکت دیدید من و دوستانم خوشحال میشیم بدونیم و دلیلش رو اقای علی نژاد برای ما توضیح بدهند
با تشکر و ارزوی موفقیت برای شما و شرکت کولینگ سیس
SSA MEMBER
معین
New Season
سلام به همگی دوستان جدید با حفظ احترام و تواضع به قدیمیها و پیشکسوتان سخت افزار
چون مدتی است که آدرس و تلفن ما عوض شده خواستم یادآوری و اطلاع رسانی کرده باشم
آدرس : تهران- خ طالقانی نرسیده به میدان فلسطین - جنب سینما فلسطین - مرکز کامپیوتر خوارزمی - واحد 42
تلفن 66451020 - 66451590
وب سایت : http://www.coolingsys.co
همچنین برای دریافت اخبار و ارتباط نزدیک تر میتوانید در google plus و صفحه فیس بوک ما عضو شوید
با احترام
کیوان علی نژاد
آخرین ویرایش توسط kakihot در تاریخ 05-05-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
سلام کیوان خانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحال هستیم که شما رو در اینجا مجددا می بینیم
با توجه به اینکه اسم سایت شما تغییر پیدا کرده با اجازتون اسم تاپیک رو از PersianFee به Coolingsys تغییر دادم تا دوستانی که جدید هستند توانایی پرسش ها رو به صورت راحت تر داشته باشند
موفق و پیروز باشید
New Season
mehrdad_ab (05-05-12), P A R H A M (05-05-12), Rezasam1 (05-05-12), smrbh (05-05-12)
سلام
لطفا آدرس جدید و یا تلفن جدید کولینگ سیس رو بذارید
ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainman1061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شرکت کولینگ سیس حدودا یک سالی هست که قطع فعالیت کرده و دیگه فعالیتی نداره در کشور
موفق باشید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks