سلام من می خواهم به علت نوسان برق برای سیستم ups بگیرم موندم کدوم مارک و مدل خوبه ؟
خودم بین دو مدل Green-FP2000 VA و Faratel Venus-1300 VA موندم
اگر کسی استفاده میکنه لطفا بگه کارایی چطوره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من می خواهم به علت نوسان برق برای سیستم ups بگیرم موندم کدوم مارک و مدل خوبه ؟
خودم بین دو مدل Green-FP2000 VA و Faratel Venus-1300 VA موندم
اگر کسی استفاده میکنه لطفا بگه کارایی چطوره؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4578 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من Green-FP2000 VA رو خریدم و روی PS4 Pro چندبار تست کردم و هیچ مشکلی نداست . یعنی با قطع برق هیچ خللی در کار PS4 Pro ایجاد نمیشد .
پیشنهاد من خرید Green-FP2000 VA هست چون با توجه به اینکه 2000 ولت آمپر هست قیمت مناسبی داره . بیشتر UPSهای بالای 2000 ولت آمپر موجود در بازار بالای یک میلیون تومن هست ولی این مدل رو 880 هزار تومن خریدم . UPS فاراتل 1300 ولت آمپر بالای هشتصد هزار تومن هست .
DOOM999 (14-05-18), Mohammad-RI (15-05-18), omid4578 (14-05-18), sfmth (14-05-18)
محصولات گرین همه عالین..........
برای حمایت از تولید داخل..........ایرانی بخرید
DOOM999 (18-05-18), Mohammad-RI (15-05-18)
کاربر شهرسختافزار
چند محصول گرین خریدم مشکلی نداشتم . باز هم میخرم .اما با اینکه متوجه مشکلات بسیار زیاد تولید کننده در ایران هستم ، اگر دغلباز نباشه و روراست و شفاف باشه ، حتماً از کالای میهنم پشتیبانی خواهم کرد مانند گذشته نه چندان دور که محصولات ایرانی برابر با باکیفیت ترین محصولات آمریکایی و اروپایی بودند . پدرم که رفت و آمد زیادی به دو طرف داشت حقایق بسیار جالبی که خودش شاهد بوده برام تعریف کرده . ایرانی ، ایرانی باشه محصولات که میخرم هیچ خانه اش هم جارو میکشم . فقط ایرانی باشه نه بیگانه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-05-18), Mohammad-RI (15-05-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام من کاری ندارم ایرانی باشه یا خارجی فقط می خواهم کارش خوب باشه چون سیستم قیمتش بالاست .
از استابلایز امگا به اصطلاح کره ای استفاده کردم جنس آشغال
رفتم فاراتل میگه گرین اگه خوب بود اون وضع پاور هاش نبود البته خودم استفاده می کنم خوبه(oc+ 850) و میگه ورداشته دو تا ups چینی داده تو بازار و البته ups فاراتل توانش کمه
هر کی یه چیزی میگه
آخرین ویرایش توسط omid4578 در تاریخ 15-05-18 انجام شده است
بررسی سایت شهر سخت افزار را بخوانید . به طور کامل توضیح داده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4578 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
فاراتل نگفت وضع پاورهاش چجوریه که ما خبر نداریم ؟ فاراتل و ماراتل این چی گفت اون چی گفت رو ول کن . خودت سواد داری اینترنت هم که هست . کارشناسان در سایتهای معتبر نقد کرده اند . مثل همین شهر سخت افزار . بخوان اگر بد گفته بودند نخر اگر تأیید کرده بودند بخر فاراتل هم میتونه بره به جهنم . کسی که بدخواه دیگران باشه جاش همونجاست . اگر گرین محصولات بیکیفیت داره فقط با ارائه سند و مدرک . با حرف خیلی چیزها رو به خیلی کسان میشه نسبت داد خرجی هم که نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4578 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (15-05-18)
هر دو عالی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4578 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی UPS گرین در شهر سخت افزار نوشته شده و قابلیت های خوبی داره و بابت گارانتی هم خیال شما راحت هست
گرین اگه پاور هاش بد بودن ،،10 سال گارانتی نمگذاشت براشون
Mohammad-RI (16-05-18)
بحث را وارد مسائل حاشیه ایی نکنید . من نمیدونم چرا فاراتل چنین حرفی زده احتمالا خود شرکت فاراتل نبوده و از نمایندگان فروش این شرکت بوده است .
گرین و فاراتل هر دو از تولید کنندگان برتر ایرانی هستند . از زبان هیچکدام این ها من تا به حال مطلبی علیه همدیگر نشنیدم .
تجربه هر دو شرکت به دلیل تیم R&D قوی بالا می باشد . UPS های گرین از نظر من ارزش خرید بالایی دارند .
نشانه کیفیت UPS گرین هم تیم تحقیق توسعه قوی و هم بررسی موشکافانه شهر سخت افزار است
DOOM999 (16-05-18), Mohammad-RI (16-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks